maanantai 27. lokakuuta 2008

Komuutti kylppäriinTässä pari kuvaa tosi vanhasta (ikää noin 100 vuotta J-miehen mukaan) pesukomuutista, josta ollaan suunniteltu meille kylppäriin kaappia. Tämän päälle tulee siis sellainen tosi simppeli, pyöreä malja-tyyppinen lavuaari ja putket komuutin sisään piiloon.
Hioin komuutista vanhat lakat ja maalit pois ja sivelin kerroksen pellavaöljyä pintaan. Olisin toivonut lopputuloksesta vähän tummempaa, mutta ans kattoo nyt miksi se muotoutuu jahka pinta kuivuu..

7 kommenttia:

 1. No niin, nyt tälläkin palstalla päästy asiaan ko hiomakone kaivettu esille. Mää haluaisin ostaa poran ja keksiä sille jotain käyttöä.

  janne

  VastaaPoista
 2. Hei Janne tässä heti yksi hyvä syy hankkia pora: tee sellainen reikä-installaatio teidän kotiin.

  Poraa levyyn paljon reikiä (vaikka erikokoisilla poranterillä, tai sitten samankokoisilla), jotka yhdessä muodostavat jonkun kivan kuvion. Ja sitten valonheitintä levyn taakse ja aavot - johan näyttää komialta illan hämärtyessä. Siis muistaakseni niin, että niistä rei'istä läpi tulevat valon säteet näyttivät hienolta seinälle / kattoon heijastettuna.. jotenkin niin se meni kun joskus telkkarissa sellaista näin tehtävän.. mutta siis porakaupoille ja testaamaan!

  VastaaPoista
 3. Ei hemmetti Eki, älä nyt yllytä sitä! Mitä ne naapurikki sanoo jos iltapuhteena rupeaa harrastamaan reikäinstallaatioiden poraamista...

  VastaaPoista
 4. Nii ja siis komuutti on erityisen hieno ja taidokkaasti entisöity!

  VastaaPoista
 5. Hehee, vai pelkääkö Ellu että koti on kohta täynnä Jannen reikä-installaatio-taidepläjäyksiä! Ryhtyy kohta vielä kokopäiväiseksi taiteilijaksi!

  VastaaPoista
 6. Janne voit tulla mun luokse poraileen, ku mulla olis kaikenlaisia poran mentäviä projekteja. Toivottavasti tosin paremmalla onnella ku viimeks, ku on vieläkin porausreijät täyttämättä.

  VastaaPoista
 7. Raisun kans se porailurojekti meni kyllä ihan mönkään. Autoonki jäi kysyisenä iltana vilkut palamaan eikä sammunu millään, kylä otti pattiin. Mutta kai se pora menee ny kannustuksen myötä hankintaan.

  janne

  VastaaPoista