sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Fabriques


No niin, ja ei tämä tähän lopu kun vauhtiin vihdoin pääsin.
Tässä kuvassa niin ikään tuoreita kirppari-löydöksiä, kankaita tällä kertaa. Oon yrittänyt löytää vanhoja, kuoseiltaan 50-60-luvun henkisiä pussilakanoita tms, vähän niinkuin tuo tulppaani-kangas kuvassa. Tekisin niistä meille kylppäriin ja eteiseen kappa-verhoja. Mutta tuntuvat olevan kiven alla.. joten jos näätte jossain esim. luumu-, kirsikka- tai omppukuvioisia juttuja fiftari-sikstari-henkeen niin kertokaa / ostakee mulle, mä korvaan vaivannäön!
Tuo tulppaani-kangas on itse asiassa essu, ja sille en ehkä raaski tehdä mitään. Mutta tuosta vinoraita-kankaasta tulee sähäkkä kesäkassi-09!

3 kommenttia:

 1. Kankaita tarviin minäkin, nyt kun Elna asuu meillä. Eilen Jytis kävi surauttamassa ekat verhot koneella, ja hyvinhän se lopulta toimi.

  Samalla huomattiin kyllä, et aikamoinen diiva on tuo Elna - sitä pitää suostutella ja lepytellä, jotta se alkais toimia.

  VastaaPoista
 2. Oih, suomifilmi-idylli lämmittää sydäntä! Telkustahan tulee muuten aika paljon Suomi-filmejä, mutta miksi ihmeessä ne pitää aina lähettää arkipäivisin klo 13?

  Kankaita on kyllä munkin mielestä vaikea löytää. Pidetään silmät auki hedelmäkuosien varalle!

  VastaaPoista
 3. Juu, kankaat taitaa olla niin suosittuja nykyään että ei niitä ainakaan sopuhintaan taho löytyä. Mutta tuossa joulun tienoolla ku on suunta pohjammaalle ja sikäläisille kirpputoreille nii piän silimät auki, sillä käy yleensä flaxi paremmin!

  VastaaPoista