torstai 30. lokakuuta 2008

Iltapuhteita

Uusimmassa Suuressa Ksityölehdessä (10/08) innosti useampikin juttu, mutta ensimmäiseksi testaukseen meni tämä vauvan liivi. Sitä toivottavasti päästään pian sovittelemaan itse tulokkaankin päälle.


Yhden toisenkin jutun lehden ohjetta mukaellen näpräsin, mutta kun aattelin antaa sen joululahjaksi niin eihän sitä täällä voi esitellä. Tästä saattaakin tulla ongelma lähikuukausien kästöitten suhteen!

Ja eikös niin että joulukortti- ja muut askartelut on jo korkea aika aloittaa. Eilen kävinkin yhtä malttamattoman kaverin kanssa vähän askarteluliikkeissä tarvikkeita hamstraamassa. Mitään suunnitelmia ei ollut joten intuition varassa napsin mukaan värkkejä, esimerkiksi turkooseja paljetteja ja pitsiä sekä pinkkiä kirjontalankaa. Värikkäitä kortteja taitaa olla tulossa!

Tuommoiset kaksi sydäntä askartelin käsillä olleista tarvikkeista harjoittelumielessä. Vaatii vielä hiomista, ainakin kovasti lisää klitteriä.

3 kommenttia:

  1. Ja tätien kilpalahjonta jatkuu. Tajuaakohan se pikkumies, mikä onnenpekka hän onkaan, kun kylpee mahtavissa lahjoissa. Hieno silpoveri nääs.

    VastaaPoista
  2. Komia slipoveri! Ja olet oikeassa: harmillisen vähän kimmaltaa noi sydämet, vaikka toki ovatkin jollain tapaa kansallisromanttisia;)...

    VastaaPoista
  3. Kivoja protosydämiä. Totta on, että jouluaskarteluilla alkaa olla jo kiire. Ettei taas tartteis aattoa edeltävää yötä valvoa lankalaarien äärellä.

    VastaaPoista