maanantai 24. elokuuta 2009

Elokuun ruokahaasteen äänestys alkaa!

No nyt se alkaa, iik!

Elokuun ruokahaasteen aiheena oli siis hyödyntää luonnon antimia siten, että ruoan pääraaka-aineen (tai merkittävässä roolissa olevan ainesosan) tuli olla sellainen joka kasvaa villinä luonnossa. Ruokahaasteeseen vastasi peräti 15 blogia ja aivan mahtavia herkkuja syntyikin! Äänestys löytyy alta ja aikaa äänestää on 30.8. asti, puolille öin. Tässä kisaajat ilmoittautumisjärjestyksessä:


Tuulentupa: Suklaa-mustaherukkabriossiAnnuska köögis: Louhisaaren juoma


Lettupannu: Kantarelli-linssikeittoVellipoika: Paistetut ahvenet ja sahramikanttarellitAnzkun kauhasta kajahtaa: Karpalo-valkosuklaamuffinssitPata kattilaa rakastaa: Yorkshiren vanukkaat katajanmarjaliemessäPäivän annos: Mustikka-halvatorttuÄijäruokala: Kuhaa kantarellikastikkeessaFakta ja Farfalle: Cheviche punaherukoillaTuulestatemmattua: HillamisuSillä sipuli: Savustettu tyrnihunajasiikaKeittiö Piemonten sydämessä: MustikkarisottoKulinaarimuruja: SienimuffinssitTuu nyt jo, ketsuppi!: Helsinkiläis-sipoolainen sieniasia(Diplomi-) insinöörin keittiössä: Fennoanglistinen hirvipaisti6 kommenttia:

 1. Tuota.... on 30.8. ja kello vasta 17.33 kun tätä kirjoitan. äänestys on jo kiinni. Eikös se parhaita perinteitä vaalien pitäisi sulkeutua vasta puolelta öin?

  VastaaPoista
 2. Ou nou! Se on sulkenut sen viime yönä, shit! Menen heti fiksaamaan!

  VastaaPoista
 3. Huh, sain korjattua! Mä tulkitsin tuon kellon hieman erilailla kuin kone. Toivottavasti ei jäänyt ääniä antamatta tämän takia. Pahoittelut tästä!!

  VastaaPoista
 4. Eipä jäänyt äänestys väliin, kun sait fiksattua, kiitti!

  VastaaPoista
 5. No se on tasapeli!!
  Joudun pitämään teitä jännityksessä iltapäivään saakka jotta saan virallisen arvonnan järjestettyä :)

  VastaaPoista
 6. oo-ou, en ihan ehtinyt. Hienoja kuitenkin kaikki :)

  VastaaPoista