
Rukiiset rucolaletut ( 8-9 isoa)
100g rucolaa
1/2 l piimää
2 1/2 dl ruisjauhoja
2 kananmunaa
1 tl suolaa
Päälle:
puolukoita / puolukkahilloa
raejuustoa (mä laitoin maustamatonta soijajugurttia, toimi hyvin!)
Silppua rucola hienoksi. Sekoita piimä, ruisjauhot, munat ja suola tasaiseksi taikinaksi. Lisää hienonnettu rucola joukkoon. Anna taikinan seistä hetki. Paista taikinasta ohuita lettuja voissa tai öljyssä. Tarjoa puolukoiden tai puolukkahillon sekä raejuuston tai maustamattoman jugurtin kanssa.
Armas asuintoveri (lue: miäs) teki eilen pinaatti-fetalettuja, jotka olivat aika suolaisia, mutta silti maistuvia.
VastaaPoistaTaikina oli variaatio tästä, tosin hän muisti piimän jogurtiksi. Mutta hyviä ne silti oli.
Turkkilaisen jogurtin kanssa maistuivat, mutta ehkä jotain tuotekehittelyä täytyy vielä tehdä (sille suolalle).
Nami! Näitä pitää testata!
VastaaPoista