sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalihuumaa!

Heti kun Jytis palasi lomalta, alkoi blogissakin tapahtua. En halua jyrätä tuota ihanaa värikylläistä postausta, joten käykää katsomassa myös edellinen blogimerkintä!

Sitten päivänpolttavaan aiheeseen. VAALIT. Olen nii-in täpinöissäni! Monissa vaaleissa olen ollut töissä, ja nyt olo on aika orpo, kun tiedossa ei ole huumaavan kiireistä työiltaa. Toisekseen menin äänestämään ennakkoon, ja nyt pyörin ympäri olohuonetta tulisilla hiilillä ja suunnittelen lähteväni äänestyspaikalle ihan vain hengailemaan.

Valvojaiset ovat illalla kotisohvalla. Tein sinne piirakan ja nyt vain kovasti toivon, että tuota piirakkaa on illalla jäljellä... Pohja on todella todella simppeli tehdä itsekin ja parempaakin se on kuin valmistaikina. Mutta sellainen pakastimesta löytyi, joten käytin sen tähän. (Putkiremppaevakko siintää jo edessä, ja pakastinta on tyhjenneltävä.)

Inspiraation piirakkaan sain Hesarin uudesta ruokablogista, että kiitoksia vaan sinne suuntaan!


Tähän piirakkaan tuli kirsikkatomaatteja ja parsakaalia, yksi sipuli ja valkosipulinkynsi. Päälle desi maitoa, purkki ruokakermaa ja murustettua fetaa. Mausteeksi mustapippuria, suolaa ja basilikaa. Uunissa paistettiin ensin pohjaa 10 minuuttia, sitten täytteiden kera noin puoli tuntia. Asteita oli 200.

No niin, mutta menkäähän te äänestämään! Ja sitten vaalikahveille!Tämä liitutaulu on muuten joku tilaajalahja jostain lehdestä (miksi enää ei voi tilata lehtiä ilman lahjoja?!!). Alun perin kehykset olivat hopeiset, mutta ne spreijattiin mustaksi. Eteisen seinällä köllöttelevään tauluun kirjoitetaan milloin mitäkin tärkeää.

13 kommenttia:

 1. Minä olen menossa kohta paikanpäälle vetäisemään oman versioni kyseisetä numerosta ;D !

  VastaaPoista
 2. Täällä jo aamusta käyty pyöräyttämässä sopiva numero lappuun:)

  VastaaPoista
 3. Todellakin jännittävät vaalit tulossa, vaikka pari kuukautta sitten ei yhtään siltä vaikuttanut.

  VastaaPoista
 4. Jeeee! Nytsit vaan jännitetään!

  VastaaPoista
 5. Jeeeee mikä mahtava tulos - jännitysnäytelmä jatkuu!

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluaisin tilata joskus lehden ilman lahjaa. Joskus yritinkin perua sitä lahjaa, mutta ei onnistunut???

  VastaaPoista
 7. Anu: aivan pöyristyttävää! Seuraavalla kerralla kyllä reklamoin asiasta. Onhan se nyt väärin, et olis pakko ottaa romua nurkkiinsa jos ei halua!

  VastaaPoista
 8. Miten vaalitoimitsijaksi pääsee? Kerran olen ollut toisenlaisissa vaaleissa mukana ja se oli hauskaa puuhaa. Kunnalliselta puolelta en tiedä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: nyt en kyllä osaa auttaa, kun en ole koskaan ollut... Haluaisin kyllä, olisi varmasti hieno kokemus!

  VastaaPoista
 10. Ah, luin huonosti ja ymmärsin tuon "---kun tiedossa ei ole huumaavan kiireistä työiltaa", että olet ollut vaalityössä :-D

  VastaaPoista
 11. ps. Kun kerran kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi näinkin tärkeästä asiasta, on myös sanottava, että kiitos erityisesti blogisi Kung Pao tofun reseptistä. Meidän taloudessa sitä on tehty jo kymmeniä kertoja. :-)

  VastaaPoista
 12. Anonyymille vielä:

  Mun työ sisältää niiden tulosten raportointia, ei äänten laskemista :) Se tofu kung pao ei muuten oo mun resepti, vaan meidän Jytiksen. Meidän Herkku ja Koukku on tällainen kollektiiviblogi: kirjoittajia on kuusi.

  Kiva kun kävit ja kommentoihan vastakin!

  VastaaPoista