lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tulkaa kirppikselle!

Kevät on täällä - niin myös vanhan Herttoniemen pihakirppis! On sen verran kiva tapahtuma, että kannattaa tulla kauempaakin huomenna sunnuntaina kirppistelemään. Toivotaan, että sää suosii. Ennustukset kyllä lupaavat hyvää.

Talojen pihoilla asukkaat myyvät vaikka sun mitä. Lisäksi moni aikoo pistää pystyyn pop up -kahvilan, eli nälkäkään ei pääse yllättämään. Myös Pop up -kyläkauppa on vierailemisen arvoinen, ja se onkin auki myös tänään.

Tämä menee nyt kyllä mainostamisen puolelle, mutta menköön. Itselleni pihakirppis on varsin tärkeä juttu. Kaksi vuotta sitten pyöräilimme Herttoniemeen kirpputorille, jolloin ihastuin alueeseen ikihyviksi ja päätin, että tänne muutetaan. Viime vuonna olimmekin jo kirpputorilla asukkaina ja myyjinä, ja parahiksi tämän vuoden kirpputorille olemme saaneet uudet, melkein naapurit: ystävät muuttivat viereiselle kadulle!

Tulkaa ihmeessä kirppikselle!

8 kommenttia:

 1. Oi, kiitos vinkistä! Heräämme huomenna (toivottavasti) Laajasalosta, joten oltais jo nurkilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Laajasalosta ei tosiaankaan ole pitkä matka tänne.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä vielä kerran. Käytiin ja tykättiin! Lapset ilahtuivat kovasti, kun erään talon pihalla sai ostaa tiikerikuivakakkua! tytsy sai Petshoppeja 10 centillä! Oi sitä onnea kun sai 5 möllykkää kerralla :D. Sipulan Merituuli

   Poista
  3. Jeejee! Kirppisonni on kyllä ihanaa. Ja kakku, tietty.

   Poista
 2. OI OI OI! Tulisin jos voisin. On tama matka taalta Bostonista pikkasen pitka!!!!!! Harmittaa! Mutta nauttikaa minunkin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä kirppis! Mutta varmasti siellä Bostonissakin on kaikkea mukavaa ;)

   Poista
 3. Ihanaa! Asuin varhaislapsuuteni Vanhassa Hertsikassa, niin symppis alue! Katsotaan, jos ehtisi huomisen muuttotalkoista livahtamaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Symppis on just niin oikea sana! Oletpa onnekas, kun olet täällä saanut lapsuutesi asua! Toivottavasti ehdit kirppikselle.

   Poista