torstai 7. kesäkuuta 2012

Iltapuhdetta

Heti alkuun netissä kiertävä alkukevennys.


kuvalähde

Tuo c-kasetti kuvaa hyvin meikäläisen audiokuunteluvälineitä* . No ei vaan, on mulla ikivanha mp3-soitin, mutta sen näyttö on pimennyt aikapäiviä sitten ja lenkit ovatkin aikamoista jännitysnäytelmää kun ei koskaan tiedä että mikä duranduran sieltä seuraavaksi pamahtaa tärykalvoille. Siispä päivitin itseni nykyaikaan eräänkin markkinajohtajan soittolaitteella. Iltapuhteina syntyi kotelo laitteelle ja kuulokkeille.

Ensin oli kangaspala ja soitin.

IMG_7834

Sitten oli origamituokio.

IMG_7840

Lopputuloksena sisältä kaksiosainen pussi, toisessa pussin päässä säilytetään kuulokkeita ja toisessa soitinta. Pussien välissä kotelon sisätiloissa on reikä, joka mahdollistaa kuulokkeiden pitämisen kiinni laitteessa.

IMG_7851

IMG_7854

En minä nyt tätä mallia suorastaan suosittele muille, olin ompelua aloittaessani aivan innoissani että nyt on mahtava idea, mutta vähän epäkätevä tuo on kyllä käytännössä, ja ehkä vähän naftikin. Mutta tällä mennään toistaiseksi. Kivoja tee-se-itse-koteloita saa mielellään vinkata vastaisen varalle!

* c-kasetti, tuo katoava kansanperinne.

2 kommenttia:

  1. Hihihi, vaikka oon nähnyt kuvan ennenkin, jaksaa edelleen hymyilyttää.

    Ja vaikka olisikin kotelo vähän epäkäytännöllinen niin hieno! Mä löysin oman suojukseni Soulista, vetoketjullinen jonka sisällä kuulokkeet laitetaan (kun ei käytetä) tarranauhalla toiseen "seinään" kiinni. Se on kyllä kätevä systeemi. Kaivoin tänään muuten vanhat tarralenkkarit esiin ja mietin tarranauhan neroutta. On se vaan.

    VastaaPoista
  2. Hei pitää tsekata se, kuulostaa mainiolta!

    VastaaPoista