sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Lokakuun leffaruokahaasteen voittaja on..

Kissa pöydällä -blogi Pyörtyneella imaamillaan! Isot onnittelut voittajalle, joka keräsi ääniä lopulta 27! Tämän klassisen, mahtavan munakoisoherkun innoittajana toimi Kanelia ja lihapullia -elokuva. Kiinnostavalta kuulostaa myös leffa joka oli ainakin minulle vieras, mutta toivottavasti ei kauaa. Jos siinä kokataan munakoisoa, ei voi mennä ihan vikaan :)


Ja tiukka kisa käytiin jälleen, 12 ehdokasta saivat yhteensä peräti 137 ääntä, kovan äänimäärän (22) keräsi myös kakkoseksi tullut Kannat kattoon -blogin ihana Pienen suklaapuodin hengessä tehty Tummasuklaamousse, kolmossijalle kiri (19 ääntä) Merkintöjä Melukylästä ja Julie & Julia leffan innoittama, ranskalaisen keittiön salaisuuksiin johdatteleva Civet de mouton.

Kiitos kaikille osallistujille, olipa hauskaa lukea elokuvista joita olitte miettineet ja katsoneet ja kuulla kuka mistäkin sitten lopulta inspiroitui. Ja miten! Marraskuun haaste-aiheesta vastaa nyt siis Kissa pöydällä, jäämme mielenkiinnolla odottelemaan!
Aardman Animations Ltd.

2 kommenttia:

 1. Onnea Kissa pöydällä -blogiin! Taidanpas testata pyörtyneen imaamin reseptin, joka vaikuttaa tosi makoisalta.

  Oli kyllä kaikki muutkin ruuat aivan mahtavia. Ihan hyvä, etten saanut äänestää, niin ei tullut valinnan vaikeutta.

  Mutta onnea vielä!

  VastaaPoista
 2. Muista syödä, hertta, istualtaan tai laita ainakin kypärä päähän. Se on tosiaan niin hyvää, että on helppoa uskoa imaamin pyörtyneen saadessaan paljon hyvää oliiviöljyä - tosin ruokalajin nimen synnystä on monta erilaista tarinaa.

  Oman suosikkini pientä äänimäärää jäin ihmettelemään, mutta ruokalajeissa oli monta hyvää. Oman vastaukseni äänimäärästä itse asiassa yllätyin: odotin sen jäävän aivan olemattomaksi.

  Blogasin uudelleen leffahaasteesta, tällä kertaa siitä mitä kaikkea tuli pyöriteltyä mielessä. Olisi kiinnostavaa lukea muidenkin pöyrittelyjä.

  VastaaPoista