sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Pikkupupuja

IMG_3763

Eilen vietettiin Herkun ja koukun pikkujouluja, joissa tunnelma oli mitä parhain ja vieraat ihania! Juhlista lisää hieman myöhemmin, kun kuvat saadaan järjestykseen, mutta sen verran voin jo paljastaa, että joulupukkikin ehti paikalle ja toi kilteille kerholaisille lahjoja. Kiitos pukki ja kerholaiset!

Olin hieman autellut pukkia ja sujauttanut lahjakassiin pari pupulaista.

IMG_3775

Malli: Bunny Nuggets / Rebecca Danger (ravel it)

Hauska oli näitä näpertää, valmistuivat nopeasti ja sai vähän taas jämälankoja kulutettua. Tällaiset möykkymallit on kyllä varsin sympaattisia! Näitä meidän pupulaisia voi vaan paijailla, tai ne voi kiinnittää vaikkapa takin rintamukseen ja lähteä kohti uusia seikkailuja.

IMG_3777

8 kommenttia:

 1. Awwwwwww! Pikkupuput sulattivat sydämen, samoin pikkujouluiltamat. Vieläkin hymyilyttää, kun oli niin kivaa.

  VastaaPoista
 2. Nää on niiiiin ihania! Ja mä olen niiiin ylpeä kahden näistä uusi omistaja, kyllä pukki tietää!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia!! Tällanen Pupuintoilija innostu näistä niin, ettei meinannu tuolilla pysyä;). Kiitos siis myös linkistä; ehkä osaan tehdä näitä itsekin:P... Noi sun on kyllä hienompia ku alkuperäset, jos saa sanoa...

  VastaaPoista
 4. No on ne kyllä munkin mielestä aika lutusia, kiitos kommenteista! Sanna, pysy vaan tuolilla ja ota puikot käteen!

  VastaaPoista
 5. Näinä hetkinä sydämestä puristaa, sillä olen toivoton kaikkien koukkujen kanssa. Siinä vaiheessa kun opettaja purki 20 kerran lapasen alun, ne taisivat jäädä tekemättä. Ja kolmioksi väkisin vääntyneet virkatut patalapuntekeleetkin melkein huopuvat purkukelvottomiksi tuskaisten käsien hiotessa, kuten ukkivainaalla kyläkoulussa kuulema konsanaan.

  VastaaPoista
 6. Ihania pupusia! Heti piti kaivaa puikot esiin.

  VastaaPoista