maanantai 28. kesäkuuta 2010

Jouluksi saunaan, osa 1


Meidän on tämän kesän aikana tarkoitus rakentaa pihallemme rakennus, johon tulee vanhoista hirsistä tehty sauna sekä autotalli. Pari viikkoa töitä on nyt takana, jonka aikana vanha piharakennus on purettu ja kaadettu uuden rakennuksen tieltä. Yläkuvan punainen, vanha vaja oli kyllä symppis, mutta huonossa kunnossa eikä siinä ollut saunaa. Ja sehän on pakko saada!

Ja näin vanhan rakennuksen runko kaatui kun kaverin maastoautolla vähän avitettiin.


Vanhaa vajaa purkaessa tuli vastaan kaikenlaista roinaa oravanhännistä (?!) vanhoihin liukureihin saakka. Huussin ylisiltä löytyi tomuisia pulloja melkoinen määrä. Miten hienoja ne olivatkaan kun niitä vähän putsasi! Etenkin nuo vanhat Sorbukset ovat mielestäni mainioita.


7 kommenttia:

 1. Aikas sulosia! Se on aina NIIN kivaa, kun löytää joko omalta tai jonku kaverin vintiltä tai muista kätköistä kaikkea vanhaa!

  VastaaPoista
 2. Joo, toivoin enemmänkin vanhoja aarteita tulevan vastaan, mutta hyvä näinkin. Ja täytyy taas sanoa että kyllä ne ennen vanhaan osasivat nää etiketti-suunnittelu-jututkin niin paljon paremmin!

  VastaaPoista
 3. Heh..kiintoisa pullo piilo varsto :D
  ei taida enään piilottajakaan muistaa pullojaan...noin vanhoihin pulloihin ei enään törmääkkään kuin panimoiden museoissa

  VastaaPoista
 4. ihania pulloja! alko on lopettamassa jalon sorbuksen vähittäismyyntiä :(

  VastaaPoista
 5. Joo, mäkin kuulin että Sorbus on tulossa tiensä päähän! Voi ei, sehän on klassikko!

  Ja tämä pullopiilo on koominen kyllä. Onkohan talon entinen isäntä aina sanonut emännälle menevänsä huussiin ja käynyt siellä huitaisemassa salaisen Sorbuksen kurkusta alas. Ja vaimoko ei huomannut mitään?!

  VastaaPoista