![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQVcY2v5giuMn1tYvujFG9g-wzr4VxVZc0lsg90bdpqE-I6mHfoqyUQqs2D6K9dyJ007BNQXq5pbh-lB6zxNn-AQ48qkabOAxYMwgHUr3lYpcTLu-7LccsX-yaidG4-7YuQOWY-G_kGeJM/s400/itusalaatti1.jpg)
Salaattiohjeet sen kun jatkuvat ja täytyy sanoa että myös tämä oli todella herkkua! Suuri ahaa-elämys tuli siitä että tosiaan, voihan ruokia maustaa vaikka niitä ei kypsennäkkään. Harvoin on tullut kuivia mausteita salaattiin nakattua. Resepti on Keittiökameleontti-blogista, siellä ohje oli linssilisäke-nimellä mutta koska linssinidut vaihtuivat mungpavun ituihin ja lisuke salaattipedille niin siksi tällainen otsikko. Suosittelen!
Itusalaatti (ihan paras)
2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2,5 dl linssinituja (mulla mungpavun)
1,25 dl (aktivoituja ja kuivattuja) auringonkukan ja kurpitsansiemeniä (puolet ja puolet)
nippu tuoretta persiljaa silputtuna
1 tl kuivattua timjamia
mustapippuria
(Himalaja)suolaa
1/2 tl savupaprikajauhetta
1/2 tl jeeraa
1 tl raakakaakaojauhetta (kuulemma kruunaa koko jutun, mulla ei ollut höh)
(salaattia)
Silppua tomaatit pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa lisukkeena tai salaattipedillä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOCmcpJZcHmi2fywQ35Y7ZIMAy8Q2XgBj5O7kdWerpROAf6_2ADGXUMTHQ3T8ehCOsjh8YqhiY003VhDUp6Y9cOOXmj2jVq5or-1HVUFK4YHrjI9yeeAiljUTa5kuuza34gNvLSzvtQMAW/s400/itusalaatti2.jpg)
Namskis, mun täytyykin tehdä tota heti uudestaan :) Mung on varmaan myös hyvä veto.
VastaaPoistaMainio tosiaankin,pitää kokeilla!
VastaaPoistaNAM, nam...paitsi mitä tarkoittaa aktivoitu? Tätä on saatava!
VastaaPoista