lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannusreissun kirppiskierros

Kyllä ne parhaat kirpputorit taitavat löytyä maakunnista - Pohjois-Pohjanmaan reissuilla ei koskaan tarvitse poistua kirppareilta tyhjin käsin! Tällä kertaa mukaan lähti muun muassa seuraavanlaista roinaa:

Erittäin hieno vanha kattila (joka ei kyllä enää ole perunankeittokunnossa, mutta eiköhän muutakin käyttöä keksitä) ja ruusukuvioinen purkki, jossa oli vielä kahvinpuruja pohjalla...

...sekä kolme kerää täkänälankaa mahtavissa väreissä. Täkänää en ajatellut ruveta kutomaan (ja tunnustettakoon, että eräältä itseäni aika paljon taitavammalta käsityöihmiseltä piti tarkistaa, mikä täkänä ylipäätään on), mutta ehkäpä vaikka huiveja syntyy noista ohuista villalangoista.

Räsymatto ei myöskään ole pelkkää kuvausrekvisiittaa, vaan se ostettiin kaupunkikotiin keittiön matoksi. Komeat on värit siinäkin!

Käsityörintamallakaan ei ole ollut ihan kuollutta. Valoisina kesäöinä on valmistunut mm. näiden esikuviensa hengessä pieniä pupuja tuliaisviemisiksi.

Aurinkoista juhannuksen jatketta kaikille!

1 kommentti:

  1. Mua kyllä jaksavat sun Pohjois-Pohjanmaan kirpparilöydöt aina vaan hämmästyttää... Itsellä ei ole koskaan siellä hyvä tuuri. Johtuiskohan se siitä, ettei "liian läheltä" näe/löydä mitään. Siellähän kun ne kirppikset ovat joka kerran kotikonnuilla vieraillessa.

    Ihana ruusupurkki! Toki kattilakin.

    VastaaPoista