tiistai 12. lokakuuta 2010

Eväät ja lounas


Viime sunnuntaina lähdimme retkelle vuorille. Olen aina pitänyt eväitä tärkeänä, oli matka sitten miten lyhyt tai pitkä hyvänsä. Hyvät eväät ovat puoli reissua. Tällä kertaa oli luvassa siis paljon ylämäkeä, joten kovin raskaita kantamuksia ei huvittanut mukaan pakata. Vain sienimunakoisoleivät, mandariinejä ja juomista.
Matkan varrelta näkyi sumuiseen keskustaan.

Tässä näkymät toisinpäin.


Palatessamme vuorelta alas, emme mahtuneet keskustaan menevään bussiin, joten päätimme vielä reippailla kolmisen kilometriä. Kylläpäs kannatti, koska pysähdyimme matkalla jännittävään taidenäyttelyyn sekä syömään houkuttelevan näköiseen pieneen ravintolaan. Kattaus oli kovin kotoinen!

3 kommenttia:

 1. no mää jo kahtelin, että onko ne porsliinilautaset sinne raahanneet mukanaan! aika hassua, että arabian astioita löyty sieltäkin. hyvä maku korealasilla!

  nii ja evääthän on retkeilyn pääasia, tietty!

  VastaaPoista
 2. Joo, mäkin jäin tuijottamaan noita lautasia ja mietin että ootteko ihan omien lautasten kanssa lähteneet matkaan.. mutta että ei kai niitä nyt mukaan ravintolaankin oteta..!
  Eksoottiset retkeilymaisemat siellä ja tuollaset sienileivät maistuisivat kyllä mullekin!

  VastaaPoista
 3. kyllä myökin hämmästeltiin ravintolassa ja pääruoka tarjoiltiin teemalautasilta, heh. syömisen lomassa yritettiin tunnistaa, mitkä kaikki kipot, kupit ja kannut ovat arabiaa. astiat olivat kivasti esillä vitriineissä.

  VastaaPoista