maanantai 25. lokakuuta 2010

Mössykkä

Kuvitelkaa, että käteni on vauvan pää.

IMG_2085

Malli: Bobble-Texture Baby Hat / Becky Stern
Lanka: Grignasco Flavia Baby
Puikot: 3 mm
Ravelryssa on hän.

Alkuperäisestä ohjeesta poiketen tein myssyn kiinnitykseen viiden silmukan I-cord -nyörin (hain tähän nyörin sijasta sanaa, joka kuvaisi sitä, että nyöri kulkee leuan alta, mutta mieleeni tulee vain kaulapanta. Olkoon sitten kaulapanta.) Kiinnitys hoituu nappivarastosta löytyneellä napilla. Lisänä vielä virkattu koristekukkanen.

IMG_2092

Puikoilla on vaikka mitä muutakin, mutta meneillään on myös jonkinlainen keskittymishäiriökausi. En saa mitään valmiiksi, pyörittelen eri projekteja, puran ja testaan, neulon ja puran. Mutta olkoon nyt sitten näin, en aio stressata vaan toivoa että pinnan alla kytee Suuri Inspiraatio, joka kuplahtelee esiin pätkittäisenä ja sekavana. Joku päivä se vielä sieltä selkiytyy.

Asiasta toiseen ja mukavaan sellaiseen: saimme Tiialta tunnustuksen. Suuret kiitokset! With a cherry on top! Tunnustukseen kuului haaste, jonka mukaan tulee kertoa kolme mieluista asiaa itsestään. No, meille H&K-heeboillehan tämä on helppo nakki: mieluisimmat asiat ovat kokkaus, koukkuilu ja kerhoilu! Lisäksi tuli esitellä itselleen mieluinen kuva. Se on tässä ja se on meidän kaikkien suosikki!Tämän hetken tallensi nerokkaasti Hertta.

Emme tällä kertaa laita tunnustusta eteenpäin, koska emme osaa päättää, kenelle sen jakaisimme, suosikkiblogeja kun meillä on yhteensä niin lukemattomia. Kiitämme vielä tunnustuksesta!

7 kommenttia:

 1. Onpa tosi kaunis pipo! Väri ja mallineule ja kukka ja kaikki :) Ja toka kuva on hauska :D

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä! Ihan loistava kuva, kiitän siis minäkin päivän piristyksestä :DD

  VastaaPoista
 3. Oh, ihana kuva! Todellakin, piristystä tähän harmaaseen päivään :)

  VastaaPoista
 4. Ihana myssynen (menee jonoon samantien) ja aivan mahti kuva! :)

  VastaaPoista
 5. Mössykkä on mainio ja kuva kans, se jaksaa aina naurattaa - mieletön ajoitus liipasinsormessa!

  VastaaPoista
 6. Ollapa vauva! Tai ehkä tuon mössykän voisi tehdä aikuisen koossakin. Sopisi näille syyssäille, hrrr...

  Handepande, uskon et sun Suuri Inspiraatio odottaa nurkan takana. Innokkaasti odotamme lopputulosta.

  Toisesta kuvasta sen verran, että kerrankin osui tosiaan ajoitus kohdalleen. Ja senkin uhalla, että meinaa mennä "meidän kissa on niin ihmeellinen" -läpäksi, kerrottakoon, että sama raitaturkki katsoi eilen Miesten vuoro -dokumentin lähes herkeämättä alusta loppuun kanssani. On se vaan ihmeellinen, eh heh :)

  VastaaPoista