maanantai 11. lokakuuta 2010

Anna hyvän kiertää - muffinssikierre


Kaikki lähti siitä, että ilmaantui tämä tilaisuus lähteä Etelä-koreaan puoleksi vuodeksi. Lähtöpäivä oli jonkin aikaa kovin epämääräinen ja epävarmakin, mutta täällä sitä nyt ollaan. Melkein puolet ajasta on jo kulunut!

Silloin kotona haaveillessani kahlasin läpi suuren määrän Koreaa käsitteleviä blogeja, kunnes törmäsin mieleisimpääni. Haluankin nyt esitellä Alien's Day Out -blogin ja antaa samalla tällaisen epävirallisen tunnustuksen. Kirjoittaja kertoo elämästään Seoulissa vegaanin näkökulmasta erittäin herkullisella tavalla. Kädentaidotkaan eivät ole häneltä hukassa!

Blogista on ollut ja on edelleen erittäin suuri apu suunnistaessa kaupungin ruokamaailmoihin. Erityisesti pidän myös osuuksista, joissa kirjoittaja matkaa vanhempiensa luokse, jolloin pääsee tutustumaan korealaiseen kotiruokaan.

Muffinssikierteen, sen hyvän, alkuun päästään täältä, kun Alien's Day Out -muffinsit löysivät tiensä erään kahvilan myyntitiskille. Sattumoisin tuo Harunohee kahvila on melkein aivan kulmilla!

Lähdimme käymään siellä toissa lauantaina ja tietysti tukemaan ostoksillamme muffinssileipuria sekä paikan pitäjää. Ostimme neljä! Kaksi syötiin jälkkärinä kahvilassa ja kaksi laitettiin reppuun.

Matka jatkui illanviettoon muutamien uusien ystävien kanssa ja suunnitelmissa oli maistaa Sojua iltajuomana. Aamupirtelössähän sitä on tullutkin jo testattua. Tuo kuvassa hikoileva banaanisuklaamuffinssi matkasi repussa koko illan ja päätyi jääkaappiin yöksi. Seuraavana päivänä se maistui okein hyvältä persikkamehun kanssa.

Mitä sille toiselle mukaanotetulle muffinsille edellisen illan aikana sitten tapahtui... sillä lääkittiin seurueemme vegaanishenkilöä. Lääkettä tarvittiin erään juoman aiheuttamaan epätasapainoon.


Muffinssista on moneksi hyväksi! Lisäksi minulla on ajatus siitä, että muffinssi yhdistäisi tämän suosikkiblogini pitäjän, minut ja muutaman muun Herkku&Koukkulaisen sekä Harunohee kahvilan.

2 kommenttia:

  1. No en nyt varsinaisesti vastusta ajatusta muffinssikahvilaan eksymisestä... nam!

    VastaaPoista