torstai 2. kesäkuuta 2011

Yrttisarvet


Teki mieli leipoa jotain. Jotain helppoa ja nopeaa, mutta että saisi jotain tuoretta ja lämmintä. Sarvien ohje löytyi Yhteishyvän sivuilta ja koska vihdoin parveke vihertää yrteistä niin ohjeen kinkku/aurinkokuivattu tomaatti -täyte vaihtui niihin. Tosin jälkimmäinen olisi ollut hyvä lisä.


Ylläolevasta linkistä löytyvää ohjetta siis noudatettiin muuten paitsi että sarvien sisälle rullattiin parmesania, persiljaa ja basilikaa. Sarvet nautiskeltiin simppelin salaatin kanssa, rucolaa, lehtisalaattia, fetaa, tomaattia ja punaista pestoa. Goody!

7 kommenttia:

  1. briljanttia! laitan korvan taakse. joskus minäkin vielä saan kasvatettua yrttejä itse, odottakaa vain!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja käteviä ottaa piknikille mukaan kans!

    Ja Liina, mä olen haaveillut omista yrteistä niin kauan kuin muistan ja kun vihdoin tänä kesänä sain yrtit multaan (laitoin valmiita taimia ja ihan siemeniä) niin olin ihan tippa linssissä :) Ongelma on ettei niitä meinaa raaskia käyttää kun ne on niin ihania! Mut siis voi riemua, yksikään ei ole vielä kuollut ja mulla ei elä yleensä kaktuskaan.

    VastaaPoista
  3. namnam, näitä tarttee tehdä heti viikonlopuna. kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  4. olin koko päiuvän pähkäillyt jotain leivottavaa, kiitos ideasta!

    VastaaPoista
  5. No hyvä jos tuli ohje sopivaan saumaan. Toivottavasti maistuivat!

    VastaaPoista