sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Yritys hyvä kymmenen

... mutta tulos ei niinkään. Jämälankalapasista tuli kyllä ihan kivat ja pirteät...


... mutta tämä purkki ei kyllä ole yhtään tyhjempi.

Täytyis tikuta varmaan muutama pari lisää. Keltaisesta raidasta lähtien mennään eriparia, koska innostuin neulomaan keltaista niin paljon ensimmäiseen, että toinen jäi sit vähän tyngäksi. Piti kuroa kiinni muissa väreissä, mutta ei varmaan haitanne.

Mitään mallia ei näissä tietenkään ollut, 40 silmukkaa puikoilla, langat seiskaveikkaa ja Vuorelman Vetoa ym. Puikot 3 mm. Nopeasti valmista - sopii mulle.

Ystävä tarvitsee piristystä syksyynsä, joten nämä lähtevät hänelle postissa huomenna. Peukalon värit hän valitsi itse, eikä tiennyt näitä saavansa. Luotan siihen, ettei eksy blogiin ja siksi uskallan tämän jo julkaista.

9 kommenttia:

 1. Hienot! Mä jäin hymyilemään tuota "nopeat valmistaa" osiota. Olen pohtinut joululahjoja ja jos jotain tekisi itse. Mutta mulle tää kaks kuukautta tuntuu niiiiin lyhyeltä ajalta että hylkäsin jo ajatuksen lapasista :) Mutta ehkä vielä ehitisinkin!

  VastaaPoista
 2. Nova Melina: kiitos! Niin on kyllä sunkin blogissa!

  Jytis: sä pystyt siihen! Lupaan tsempata! Ja vastata kysymyksiin peukalo- ynnä muissa kohdissa.

  VastaaPoista
 3. Joo, mutta raidoitusonyllättävän vaikeaa. Nyt ehkä vaihtaisin muutaman raidan paikkaa tai väriä kokonaan toiseen.

  VastaaPoista
 4. Voi iPad, kun vetää noi sanat yhteen. Antaa nyt olla.

  VastaaPoista
 5. arvaa miks mä kirjotin vaan noin lyhyen kommentin...

  VastaaPoista
 6. no siis näähän on villit! ja innoittavat muakin tarttumaan johonkin jämälankaprojektiin ihan tuota pikaa. kunhan saan loppuun pari muuta projektia (joista on epäilemättä sitten taas luvassa sitä jämälankaa).

  VastaaPoista
 7. Tuota jos sun jämälangat on tossa niin ei hätää...mulla on kaksi korillista =) Toinen puuvillalankoja ja toinen villalankoja =) Lapaset on oikein kiva!

  VastaaPoista