perjantai 17. helmikuuta 2012

Hienostunut leivosrasia

Sovittiin Hetan kanssa iltapäiväksi semmoinen työnjako, että minä leivon muffinssit, Heta nukuttaa lapsen ja keittää teet. No, lapsi ei sitten ollutkaan uninen, mutta muuten suunnitelma onnistui mainiosti! Kiitos vaan seurasta ja teestä molemmille.

Muffinsseista ei nyt tällä kertaa sen enempää (hyviä olivat appelsiinivanukasmuffinssit suklaakuorrutteella, kuten vissiin kaikki leipomukset Vegan Cupcakes Take Over the World -kirjasta aina ruukaavat olla), mutta haluan esitellä askartelutuotokseni: hienostunut pahvirasia muffinssien pakkausta ja kuljetusta varten.


Rasiahan syntyi Dr. Martensien mukana tulleesta kenkälaatikosta ja paksusta ruskeasta pakkausteipistä. Nauratti niin kovasti tuo tekele, että suunnittelin jo, miten tulevassa muffinssipuodissani leivonnaisia ei suinkaan pakata kauniisiin pinkkeihin kartonkirasioihin, vaan tämmöisiin hieman rouheampiin ja katu-uskottavampiin kierrätyslaatikoihin. No, ehkä en ihan vielä jätä päivätyötäni tämän bisnesidean takia.

6 kommenttia:

 1. Tuo laatikko on kyllä paljon hienompi kuin pinkit pitsi boxit! Joo, on kyllä tullut itsekkin tehtyä kakkulaatikoita mm. kaljalaatikoista. :D

  VastaaPoista
 2. Mainio rasia tosiaan! Ja jotenkin nuo muffarit on noine paperivormuineen kovasti sieviä siinä!

  VastaaPoista
 3. kiitos kannustuksesta! kaljalaatikkorasiat menis kieltämättä hyvin samaan sarjaan :)

  VastaaPoista
 4. Hätäratkaisut ovat usein yllätävän toimivia, aivan ihana kuva. Ja noi muffarit näyttää niin herkullisilta :)

  VastaaPoista
 5. Kaikille tiedoksi, että ne muffinssit eivät vain näytä herkullisilta, sitä nemyös ovat! Tai olivat... ööööö. Ja lapsikin nukkuu taas normaalisti päikkärinsä, huh hah hei.

  VastaaPoista