sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tupsupipo raidoilla

Muita ihania -blogin Tiinan innostamana tartuin elämäni ehkäpä ensimmäiseen kässähaasteeseen: tein pipon. Malli on musta oikein kiva, mutta lopputulokseen en ole ehkä aivan tyytyväinen. Tässä kootut selitykset: väritys on makuuni ehkä liian kasari (mutta nämä langat nyt sattuvat olemaan mukana putkiremppaevakossa), pipo olisi saanut olla pidempi ja raidat ehkä leveämpi. Mutta olkoon tämä nyt prototyyppi ja tuotekehittely jatkukoon!
Kallioilla kävi aika kipakka viima, siksi kärsivä ilme.

Pipo oli helppo ja nopea neuloa. Neuloin koko ajan oikeaa, vaikka lopputulos näyttääkin nurjilta raidoilta. Käänsin työn joka neljännellä kierroksella, siinä ratkaisu. Pipon ohje löytyy täältä. Mulla oli lankana 7 veljestä ja sukkapuikot numero kolmoset. Silmukoita oli 96. Olisin halunnut virkata pipoon piparireunuksen, mutta enhän mä nyt osaa!

Oikein kiva haaste, mutta lopputulos ei ehkä ihan mun näköinen. Vaatii totuttelua tai sitten uuden pipon! Onko joku muu osallistunut Tiinan haasteeseen? Kuun loppuun asti ehtii lähettää kuvia eli vielä ehtii pistää puikot suihkimaan!

4 kommenttia:

 1. tää on kyllä kiva pipo, tiinan blogissa jo ihastelin mallia. ja veikkaanpa, että nuo värit näyttää sitä kivemmilta, mitä kirkkaammin kevätaurinko paistaa... että elä vielä luovuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku mun sisko lupas ottaa tän! Teen itelle jonkun muun! Malli on kyllä kva.

   Poista
 2. Tuohan on nätin värinen! Osallistuin haasteeseen, mutta unohdin koko työn kotiin kun läksin lomalle toiselle puolelle Suomea... ja puolessa välissä koko työtä loppui myös jämälangat, joten siksi hieman junnaa muutenkin koko pipo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ei tälle talvelle ehdi, niin seuraavalle sit! Siskoni (tuo 80-luvun lapsi) lupasi ottaa pipon. Lähden kiikuttamaan sitä toiselle puolelle Suomea huomenna.

   Poista