tiistai 1. toukokuuta 2012

Kuplivaa vappua!

En tiedä, kannattaisko tätä paljastaa blogissa, jossa muut julkaisevat uusia ja ihania ruoka- ja juomareseptejä, mutta menköön.

Aina ei jaksa tehdä itse. Hauskaa ja kuplivaa vappua kaikille!

P.S. Herkku&koukkulaiset: jos nyt joku päättää vielä postata itsetehtyjen munkkien tai siman ohjeen, niin pliis, poistakaa tämä postaus!

6 kommenttia:

 1. Kylla vappua saa viettaa nauttimalla valmiita herkkuja! Niin kuin sanoit, ei sita aina jaksa. Taalla on pakko jos haluaa nauttia vappuherkuista...... kun ei muuten saa. Kuplivaa vappua myos sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ulkomailla täytyy itse tehdä, jos meinaa saada Suomi-herkkuja. Toisaalta myös siinä on tietty fiilis, kun yrittää etsiä kaikki tarvittavat aineet kaupasta tai soveltaa septiä. Muistan leiponeeni iloisena pullaa Belgiassa!

   Poista
 2. No ei jaksa ei. Heh, mua niin hymyilyttää aina noi Namimunkit. Eräs amerikkalainen ystävä valitteli aikoinaan sitä kun täältä ei saa hyviä donitseja ja yritin kysellä että mites munkit, kyllähän niitä Suomessa osataan tehdä. Ystävä oli perehtynyt asiaan kunnolla koska hän usein vastasi työpaikan perjantaipullista. Pitkällisen tutkimuksen jälkeen hän oli vakuuttunut siitä että juurikin Namimunkit (hänen lausumana "naaamimunki") ovat parasta jota Suomen munkki/donitsirintamalta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ne ovat aika donitsimaisia... Nyt alkoi tehdä mieli oikein kunnon munkkia. Ens vuonna sit itse tehden! (Niin varmaan.)

   Poista
 3. no mutta, mulla ei ollut edes kaupan munkkeja. ensi vuonna voitaisiin kokoontua paistamaan isot kasat yhteisvoimin!

  VastaaPoista