sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukku 18

Herkun ja koukun joulukuinen huipennus koettiin varmastikin eilen, kun vietimme yhteisiä pikkujoulujamme. Juhliin pääsi paikalle melkein koko kööri ja mukavaa oli.

Illan menu:

Raikas kasvissalaatti
Tahini-coleslaw
Saaristolaisleipää ja kikherne- ja artisokkalevitettä
Marinoituja artisokan sydämiä
Jouluinen nakki- ja tofukimara
Punajuuri-ohravuoka
Lanttulaatikko

Luumu-mantelikakku
Jouluinen puolukkajuustovanukas keksipohjalla (jonka piti olla juustokakku, mutta sille kävi matkalla bussissa vähän köpelösti)

Seuraavassa pimeässä otettuja... eikun siis todella tunnelmallisia kuvia illan menusta ja vähän muustakin. Ohjeita en tähän hätään ehdi laittaa, mutta halutessaan niitä voi toki lisäillä.





Lopuksi jaoimme vielä pikkujoululahjat, joiden piti olla joku kierrätetty juttu omasta kaapista. Kirjat olivat aika suosittuja lahjoja tänä vuonna. Arvoimme paketit, mutta ne menivät ihan just eikä melkeen sopivasti uusille omistajilleen!

Kuulkaas tytöt, kyllä meidän kerho on ihan huippu! Tästä on hyvä valmistautua joulunviettoon!

10 kommenttia:

  1. kiva kun kävittä meillä pikkujouluja juhlimassa! aika paljon jäi kaikkia rääppiäisiä, niillä pärjätäänki jouluun asti :)

    VastaaPoista
  2. Kuulkaas tytöt, kyllä mua nyt harmittaa kun en päässyt mukaan juhlimaan!!

    VastaaPoista
  3. ellu: kiitos kiitos emännälle! Oli huisaa!

    Eki: no niinpä! Olisitpa ollut mukana!

    VastaaPoista
  4. Teillä on kyllä huippu kerho! Hyvää joulua kaikille!

    VastaaPoista
  5. Metsätonttu&Yaelian: Kerho on huippu, ja niin otte tekin blogin lukijat!

    VastaaPoista
  6. Hyvää joulua tälle blogille jota on ollut niin kiva seurailla, kun sen löysin syksyllä!
    Ihana idea antaa lahjaksi kierrätystavaraa eikä aina ostaa uutta.

    VastaaPoista
  7. Hyvää joulua myös sinulle anonyymi! Kiva kun olet käynyt täällä!

    VastaaPoista
  8. Kuulkaas tytöt, aevan ihanan näköistä! Löytyiskö Tahini-coleslawn ohje jostain?

    VastaaPoista
  9. Laura, ohje on napattu Kausiruokaa -keittokirjasta ja menee lyhykäisyydessään näin:

    400g kaalia suikaloituna (juustohöylä on paras)
    2 porkkanaa raastettuna
    1dl tahinia
    1dl vaaleaa balsamicoa
    1tl suolaa
    1tl mustapippuria

    Sekoittele kastikeaineksia jonkun aikaa, alkaa jännästi jämäköitymään. Sitten sekoittele kasviksiin ja anna levätä jääkaapissa hetki. Bon Apetit!

    VastaaPoista