perjantai 6. helmikuuta 2009

Kaakaopuun kutsu


Makuuhuoneemme on jo pitkään kaivannut uusia verhoja. Jostain asuintoverin kaukaisista kätköistä kaivetut kirppisverhot saattoivat joskus tuntua sympaattisilta ja hassuilta, mutta nykyään ne lähinnä ärsyttävät. Marimekko kertoi mullistavansa mallistoaan, joten pitihän se käydä katsastamassa.

Ja kuulin kaakaopuun kutsun! Värimaailma (musta-harmaa-vihreä) miellytti silmää, ja kangas oli sopivasti tarjouksessakin. Asuintoveria piti ensin vähän puhua ympäri, mutta viimeistään puhe siitä, kuinka hyvin harmaat kuviot mätsäävät harmaiden kissankarvojen kanssa, lepytti hänetkin.

Siinä sitä olisi perjantai-illan puhdetta: viisi metriä kangasta ja Elnalla töitä.

Tämä bloggaaja on kuitenkin sen verran rättipoikkiväsynyt (saako perjantai-iltana mennä nukkumaan puoli kymmeneltä?), että ompelukset taitavat siirtyä aamuun.

3 kommenttia:

 1. Kevättä kohti ollaan menossa. Mukava saada kotiin jotain uutta! Kaupunkimaisema on muuttunut sitten luonnonläheisemmäksi. Taitaa oll rauhoittavampaa katsella
  noita. Kaupunkimaisemaahan näkee kun katsoo ikkunasta. -Hente -

  VastaaPoista
 2. Kiva kangas. Täytyykin tsekata Marimekon uudet tarjonnat vähän tarkemmin.

  VastaaPoista
 3. Kevät tuo mukanaan valon, mutta samalla se paljastaa kaikki kissankarvat, pölyn ja kaiken muun inhan, jonka talvi turvallisesti kätkee.

  Mutta siivous ja uudet verhot auttavat, näin haluan uskoa.

  Kaakaopuu ei ole uusi kangas, vaan muutaman vuoden takaa. Sen on suunnitellut Eija Hirvi.

  Uusista kankaista miellytti Maija Louekarin Kippis, mutta sille asuintoveri ei taas lämmennyt yhtään.

  VastaaPoista