maanantai 2. helmikuuta 2009

Lapasta ja pipoa

Ai niin. Olin luvannut jo ehkä noin vuoden ajan erilaisina merkkipäivinä tehdä viime viikonlopun sankarille pipon, joten nyt vihdoin lupauksen lunastaessani hyvittelin vielä lapasilla. Myssy on Mario (kiitos Hertta inspiraatiosta ja Jatta ohjeesta) ja lapasten kuvio täältä. Olen suoraan sanoen pöyristynyt, että jaksoin tehdä nuo lapaset, sen verran kidutusta on tuo kirjoneule henk.koht. Mutta hyvät tuli, vaikkakaan ei aivan identtiset, kun kuka sitä jaksaa kovin tarkkaa kirjaa pitää niistä kavennuksista ja muista. Ja myssyn mallihan on kiva kuin mikä!

Lankana Vuorelman Vetoa (vaaleansininen) ja epämääräisiä Novita-jämiä.

3 kommenttia:

 1. Kiva setti!

  Lapaset on kauniit ja varmasti lämpimät (kirjoneuleen ehdottomia plussapuolia), mutta itse en rohkenisi ryhtyä tikkuamaan kirjoneuletta. Mulle kävi köpelösti jo sen yhden pääkallokuvion kanssa.

  Mario-myssy on ihan pop. Mullakin on kaksi sellaista viimeistelyä vaille valmiina.

  Muistatko, kuinka monta silmukkaa teit myssyyn? Siksi kysyn, kun se Vuorelman Veto on ehkä vähän ohuempaa lankaa.

  VastaaPoista
 2. Pistin Vetoa kaksinkertaisena, vitosen puikoilla ja silmukkamäärät täsmälleen ohjeen mukaan. Koko on hyvä, koostumus aika jämäkkä, mutta ei tönkkö.

  VastaaPoista
 3. Hienot kirjoneulelapaset!Vaativat tekijältä kyllä tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Olen hiukan kateellinen noista lapasista!

  VastaaPoista