torstai 23. huhtikuuta 2009

Hyviä salaattipaikkoja?

Heti alkuun muistutus, Huhtikuun ruokahaasteen äänestys on käynnistynyt, käykääpä antamassa äänenne!

Ja sitten takaisin viettämäni salaattiviikon pariin. Yksi päivä piti toki pyhittää muiden ihmisten tekemille salaateille ja tänään päädyin lounaalle Gran Delicatoon. Paikan täytettyjä patonkeja ja chiapatoja ovat monet kehuneet ja kyllä olivat salaatitkin hyviä! Maukasta öljy-balsamicokastiketta, sopivan pieneksi silputtuja, tuoreita aineksia ja erinomaista tuoretta leipää jota olisi saanut olla ehkä enemmänkin. Kuvassa etualalla mun mozzarellasalaatti, taustalla Hertan fetasalaatti. Viehättävä paikka, ehdottoman suositeltava!


Toinen paikka jonka salaatteja pitää kehua on Ysibaari. Ikinä en ole joutunut pettymään ja paikka on siitä hyvä että ruokaa saa aina klo 23 asti.

Olisi myös kiva kuulla muiden suosituksia, mistä saa kaupungissa hyviä salaatteja?

4 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin löytää ihania salaattipaikkoja Helsingistä! Toivottavasti vinkkejä ilmestyy tänne:) Gran Delicato on melkeinpä naapurissani ja kahvi ainakin on ihan superia siellä, herkkuihin tai ruokiin en ole vielä kajonnut. Täytyy kokeilla! Ysibaari on kyllä hyvä, vaikkakin aina tupaten täynnä kun sinne yritän mennä...

  VastaaPoista
 2. Myös minä kiitän Gran Delicaton fetasalaattia. Erityisen hyvä on myös Ysibaarin halloumijuustosalaatti, se on mun lemppari paikan ruuista.

  Uudenmaankadun alkupäässä sijaitsevasta Trocaderosta saa myös ihanaa salaattia. Paikka on vain varsin pieni ja siksi aina aika täynnä. Mutta suosittelen sitä kyllä lämpimästi.

  Eilen lounaalla puhuttiin Jytiksen kanssa Javan salaateista. Ennen niin hyvien salaattien taso on nyt jotenkin laskenut samalla kuin hinta noussut.

  Uusia vinkkejä olisi siis kiva kuulla!

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista