Alunperin skotlantilaiset skonssit ovat mahtavia leivonnaisia: helposti muunneltavissa makeiksi tai suolaisiksi, nopeita tehdä ja lisäksi mainiota aamiaisherkkua laiskoina sunnuntaiaamuina! Tällä kertaa ohje on ihastuttavan Joy of Baking -sivuston helposti vegaaniseksikin muunneltavissa oleva perusresepti, kuivatuilla karpaloilla ja paahdetuilla kookoslastuilla ehostettuna ja tarjoiltuna kera appelsiinimarmeladin ja maustamattoman jogurtin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpHrui7ouZ2OwCPOxvo3CjRRrwFQRAG0tBktM3tYqf0DHgNVlv8IBbC3x4vzvDInHYCyxxYcWtqWDhrzkNHeIQ03nvO4hlQdt-wP37vs0hqCMtCXKWq-W4oz1NdDS_Rjwwi98ZyjCqE1c/s320/IMG_1690.jpg)
Oli pakko syöda kaksi.
Aah, kuulostaa ja näyttää aivan mahtavalta!
VastaaPoistaMä itseasiassa mietinkin alkuviikosta että pitäisi kaivaa skonssi-resepti jostain mutta täältähän se tuli, kiitos!