Reseptiin olisi tullut turkkilaista jugurttia, mutta ajattelin että kun kaapissa oli rasvatonta jugurttia niin käytän sitä, tuleepa samalla vähän kevyempi ruoka. Ja joo, mä tiedän että nuo kaksi jugurttia ovat aivan eri asia mutta ajattelin testaa kuitenkin, huonolla menestyksellä.Kanaa kypsennettäessä jugurtti muuttui vedeksi ja valkoisiksi kökkäreiksi. Mausta uupui täysin se jugurtin tuoma ihana pehmeys. Yritin lopuksi vielä lorauttaa joukkoon ruokakermaa mutta ei se auttanut asiaa. Riisikin meni jotenkin ihan klimpiksi.
Ihan hyvä näpäytys mulle, pidetään kevyet ruuat kevyinä ja tuhdimmat tuhteina eikä yritetä kikkailla siinä välissä. Lohdutusjälkkäriksi kasasin jätskiä, hilloa ja strösseleitä. Ei kevyttä, tosi hyvää ja piristi kummasti.
Oo harmillista, että ruoka meni vähän ikäväksi tuosta jogurtista. Maku ei toivottavasti kuitenkaan kauheasti kärsinyt?
VastaaPoistaHeh, no jos rehellisiä ollaan niin kyllä kärsi makukin, tai se jugurtin tuoma "samettisuus" ja sellainen vastapaino tomaatille uupui.
VastaaPoistaMutta, olen läksyni oppinut ja aion kyllä testata reseptiä uudelleen, ja myöskin noudattaa sitä :)