maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kahvilakokoontuminen

Tällä kertaa ompeluseuramme kokoontui Stockan 6. kerroksen kaffilassa (jossa julkinen kutominen sai jälleen hyväntuulista kommentointia naapuripöydästä) ja agendalla oli mm. tämän ilahduttavan tunnustuksen eteenpäin laittaminen!
Saimme tämän Pics, dots and stripes -blogin Tiinakaisalta, kiitos ja kumarrus. Ja yhdessä tuumin päätimme että se suuntaa seuraavaksi Vihreä talo -blogiin Annikalle, hyvää pääsiäistä Vihreään taloon!

Kokoontumisessa myöskin herkuteltiin mm. linssikeitolla, Dr.Pepper -juomalla, bebe-leivoksella sekä mainioilla reilun kaupan kuivatuilla banaanilastuilla ja toki myös puuhasteltiin. Alla todistusaineistoa.

4 kommenttia:

 1. Hienot pääsiäiskortit! ja muutkin tekeleet tietty :)

  VastaaPoista
 2. Niin on! Kyllä tollanen munakortti lämmittäis mieltä! (Seurasin Tiinakaisaa tänne teidän hauskaan blogiinne. Aion tulla toistenkin).

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vaan Karmiini! Kiva on myös sun blogisi.

  Ellun kortit on kyllä tosi hienoja. Mulle kävi (taas) niin, et kävin Tiimarissa hakemassa korttikartonkia ja muita askartelutarpeita, mut en sitten ehtinytkään tehdä ja saada kortteja ajoissa valmiiksi.

  Jos sitten ensi vuonna..?

  VastaaPoista
 4. kiitos tiinakaisa ja karmiini!

  hertta, olis kyllä mullakin jääneet nämä kokonaista neljä kappaletta kortteja tekemättä, ellei olisi h&k-tapaaminen sattunut sopivasti pääsiäisviikolle...

  idea munakorttiin on varastettu häikäilemättömästi turkulaisen putiikin ikkunassa nähdystä kortista, ja munat on leikelty viime joululta säästetystä lahjapaperista. onneksi tuli säästettyä, siitä on askarreltu jo vaikka mitä!

  VastaaPoista