sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aamupala BarcelonassaViikko sitten vietimme asuintoverin kanssa ihania kevätpäiviä Barcelonassa. Oo, mikä kaupunki! Erityisen vaikuttunut ja iloinen olin kaupungin rennosta tunnelmasta ja ilmapiiristä - sitä kaivattaisiin tänne Helsinkiinkin heti ja paljon!

Aamupalan ystäville Barcelona ei välttämättä ole paras kohde, sillä espanjalaiseen kulttuuriin kuuluu nauttia varsin pieni aamupala ja sen sijaan syödä pitkään ja hartaasti illalla. Meillä olisi ollut aamulla kiljuva nälkä (ja ehkä vähän puuron kaipuukin), mutta illalla tuntui oudohkolta mennä täydellä vatsalla nukkumaan. Mutta kai tähänkin rytmiin pitemmässä ajassa tottuisi.

Ja onneksi oli Tekstiilitaiteen museon kahvila. Aamupalaksi tarjottiin kahvia, keksiä, paahtoleipää, appelsiinimehua ja jugurttia. Kiitos paikan löytämisestä kuuluu muuten Essu ja lusikka /blogin Ilonalle, jonka kirjoituksen avulla osasimme kahvilaan suunnistaa.

Kaikkea muutakin maistuvaa matkalla tuli eteen. Kiitämme muun muassa kasvisravintola Sesamon ruokia ja suklaakakkua, samoin ravintola Ran.

Ihana, ihana kaupunki.

3 kommenttia:

 1. Itsekin olin Barcelonassa Helmikuussa ja oi että oli ihana kaupunki! Olin myös todella onnellinen ihanista kasvis- ja luomuvegaaniruokapaikoista! Niitä tännekin! Nälkäisiä oltiin myöskin aina eri aikaan kuin paikalliset:).Ehkä siihen rytmiin tosiaan tottuisi...

  VastaaPoista
 2. Oih, se kahvila oli meidänkin suosikki vaikka aamiainen jäikin siellä testaamatta. Kävittehän museossa myös? Siellä oli aivan upeita 20-luvun iltapukuja ja ne käsinkirjaillut silkkisukkikset! Viekää minut ajassa 80 vuotta taaksepäin, kiitos!

  -Mir

  VastaaPoista
 3. Sarona: menin heti lukemaan Barcelona-postauksiasi ja heti iski kahta kauheampi kaipaus Barcelonaan!

  Miksi meidän tielle ei osunut Ovnia? Perusta vaan sellainen paikka Helsinkiin, saat musta vakioasiakkaan.

  Mir: ei me ehditty (kiireisiä turisteja kato) sisälle museoon, mutta ens kerralla!

  VastaaPoista