sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Takki ja tuoli

Lasten neuleita on mahottoman kiva tehdä siksi, että parhaimmillaan ne valmistuvat tosi nopeasti. Viikkoa kauempaa ei tuhraantunut tähänkään pienelle tytölle 2-vuotislahjaksi tehtyyn neuletakkiin, jonka ohje on Suuresta käsityölehdestä 4/09. Langat olivat kirppislöytö, kiinnityksenä ihana roosa ruusunappi.

Sisustusrintamalla panostettiin tällä erää kirppislöytöjen sijaan oikein design-tuoliin. Makuuhuoneeseen luku- ja kitaransoittelutarkoituksiin hankittiin Hee Wellingin suunnittelema Hee Lounge Chair. Tuoli on mukavan kevytrakenteinen, sopii monenlaiseen sisustukseen - ja kestää tarvittaessa jopa ulkoköytössä!

6 kommenttia:

 1. Oih, ihana takki ja mahtavan värinen lankalöytö! Minikokoiset asiat ovat kyllä huomattavasti nopeampia, tosin mulla olis mennyt tuohon puoli vuotta mutta kuitenkin!

  Ja onpa todella tyylikäs tuoli!!

  VastaaPoista
 2. Onpa söpö takki! Saisko sulta tilata tuollaisen aikuisten koossa, hih.

  Ja on tyylikäs tuoli, kerrassaan.

  VastaaPoista
 3. Aivan upea tuoli, voi vitsi! Ja niin ihania herkkuohjeita on täällä ollut...kun vain olisi pian uusi koti ja keittiö, niin sitten alan testailemaan noita teidän ohjeita!

  VastaaPoista
 4. juu jytis, langat olivat kiva löytö! ainoa huono puoli oli se, että niitä oli varmaan säilytetty jossain vintillä tai navetan perukoilla, joten haju oli aika ummehtunut... toivottavasti tuuletus auttaa.

  hertta, tuo olisi kyllä aika kiva neuletakki aikuisellekin! vähän kun lisää silmukoita niin hyvä kai siitä tulis... hmm...

  sarona, kiitos blogivierailusta!tuoli on kyllä kiva. ja olipa innostavia sisustuskuvia sun blogissa!

  VastaaPoista
 5. Ellu,

  Tosta mallista sais ehkä oikeasti aika kivan kesävillatakin aikuisellekin. Vaikka juhannustansseihin!

  Eli ihan tässä vaan yritän sua houkutella muokkaamaan mallia aikuisempaan kokoon...

  VastaaPoista
 6. Tuo tuoli, ihana! olen kuolannut samaa...

  VastaaPoista