sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Achtung Baby!

Achtung achtung Blogilistan käyttäjät! Blogilistan päivityksen yhteydessä olemme jääneet haaksirikon uhreiksi ja rannalle ruikuttamaan. Blogimme ei siis ole päivittynyt Blogilistalle joulukuun jälkeen. Olemme ehkä mahdollisesti poistuneet joistain suosikeistakin, jos meidät on sellaiseksi lisännyt (toim. huom. allekirjoittanut ei osaa käyttää blogilistaa)? Lisätkää meidät uudestaan! Me ollaan taas listalla ja geimeissä mukana. Pahoittelut. Emme ole syypäitä. Tai ehkä olemmekin. Todennäköisesti. Tietokoneet on niin vaikeita.

Postauksen bonuskuvana Paun kanssa lähes täsmälleen kolme vuotta sitten askartelemamme uudelle vuodelle 2008 onnea tuoneet toteemieläinpinssit. Jospa blogivuosi jatkuisi niiden innoittamana hieman onnekkaammin.

4 kommenttia:

 1. Kyllä mulla on päivittynyt :) Mutta joo onhan siellä listalla välillä kaikenlaista hämminkiä ollut, että en yhtään ihmettele, ellei kaikilla toimi...

  Mainiot pinssit :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on edellisen postauksen perässä kysymyksiä handepandelle:o)

  VastaaPoista
 3. Tiia, kiitos tiedosta! Jotain häikkää on ollut vissiin kuitenkin. Hyvä jos toimii!

  Mosanna, menen katsomaan :)

  VastaaPoista
 4. Mä meinasin tosta kommentoidankin ja olin ihan äimänä tänään kun katsoin blogilistaa ja tämä oli päivittynyt sinnekin. Hyvä ku korjaantu :)

  VastaaPoista