sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Pitkä viikonloppu

IMG_3020

IMG_3052

IMG_3043

IMG_3035

Että lähtiskö joku mun kanssa baariin tai jotain?

6 kommenttia:

 1. Oletpas saanut ihania juttuja aikaiseksi!

  Tuo kirjailukuvio on aivan ihastuttava. Heti aloin miettiä, että mitä kaikkia tylsänäloisia pipoja ja tumppuja kaapissa olisikaan tuollatavalla uudistettaviksi.

  VastaaPoista
 2. Ei mihinkään baariin kannata lähteä, kun tulokset ovat tuollaisia! Hienot kirjailut. Tai voihan ne kirjailut ottaa baariinkin.

  Mulla on ollut tuollaiset kukkalapaset, ostin ne tallinnalaiselta mummolta kerran. En edes kuvitellut, että ne voisi tehdä itsekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Laura! Ja kirjailut ovat eestiläisen mallin mukaan, hienosti bongattu Hertta! Postailen niistä lisää, jos joskus valmistuvat...

  VastaaPoista
 4. Hienot kukkaset! Kysyisin vinkkiä: Mitä on tuo ohut matsku, jolle olet piirtänyt kukat? Kirjotko kuvion sen läpi ja saako sen sit jotenkin pois? Itse olen joskus kirjonut jotain silkkipaperin läpi, muttei sulla paprulta näytä...

  VastaaPoista
 5. mosanna, se on organzakangasta (eurokankaasta omani peräisin). Organzassa on kirjonnan kannalta se hyvä puoli, että se on aika jäykkää mutta harvaa. Kirjoin siis kuviot sen läpi, leikkasin sitten kaikki ylimääräiset pois mitä saksilla sain, ja nyhdin loput organzarihmat kuvioiden välistä sukkapuikon ja pinsettien avulla.

  VastaaPoista
 6. Tosi sievät kirjailut. Itse en ole ikinä uskaltanut moista koettaa.

  VastaaPoista