torstai 14. heinäkuuta 2011

Surrur ja sorbetti on valmis!


Elina Chocohili-blogissa pohti kehtaako näin helppoa reseptiä edes julkaista. No jo vain! En ole ainakaan itse tällaista ennen hurauttanut. Mahtava kesäherkku.

Pikasorbetti (kahdelle)

1 banaani
250g jäisiä marjoja (esim. mustikoita ja mansikoita)

Sekoita ainekset yhteen sauvasekottimella. Aluksi epäilin tehoaako se ihan jäisiin marjoihin mutta juu, hyvin toimi. Tarjoa heti.

7 kommenttia:

  1. Tuo tosiaan on aivan huippua herkkua! Olen viime aikoina lisännyt mukaan myös liotettuja pähkinöitä ja pehmeää tofua/rahkaa tuomaan vähän lisää ravintoarvoja. Kyllä passaa lusikoida kesäkuumalla! (Ja vaikka vähän muulloinkin...)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä hyvää! Nyt kun taas muistin tämän herkun olemassaolon, niin olen noin viikon ajan syönyt tätä joka päivä ;) Vielä ei näy mitään kyllästymisen merkkejä.

    VastaaPoista
  3. simppelit jutut vaan on parhaita. ja nehän juuri pitääkin jakaa :D

    VastaaPoista
  4. Helmi, joo hyviä variointi-ideoita!

    Elina ja Liina, simppeliys kunniaan indeed! Varsinkin kesällä, kun ei jaksa oikein köökissä pyöriä niin mitä pienemmällä vaivalla pääsee, sitä parempi. Ja ei vaan ikinä uskoisi että jokin näin terveellinen voi olla näin hyvää, täydellinen huijaus.

    VastaaPoista
  5. Nam, näyttää niin helpolta ja herkulliselta :) pakko siispä kokeilla itsekin!

    VastaaPoista
  6. Aah, ihanaa! Miks sulla on _aina_ just sellasia reseptejä, jotka saa mun sormet syyhyämään? Mulla ois jostain todella erikoisesta syystä johtuen pakastimessa kaks luomubanaania, voiskohan niiden antaa vähän sulaa ja sit heittää blenderiin pakastemarjojen kaa? Vois varmaan, mut tuliskohan siitä sorbettia? Kokeilen ehkä kohta.

    VastaaPoista
  7. Janna, hahaa! Greit minds think alike :) Ja joo mä tuikkaisin ne banskut jäisinä/kohmeisina sekaan!

    VastaaPoista