sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Blondin luona kylässä


Herkun&Koukun tyttäret kävivät tervehtimässä uusinta tulokasta muutama viikko sitten. Perinteistä ei poikettu tälläkään kertaa ja jotain yhteisesti tehtyä oli viemisiksi.

Kaksi kerhoilaista oli pohtinut mielessään samaa ideaa pehmokirjasta ja sellaista sitten lähdettiin toteuttamaan. Sovimme, että kukin valmistaa yhden sivun ja suunnittelee haluamansa kuvion.


Esivalmisteluja ja suunnitteluja oli kukin tehnyt hieman etukäteen ennen kuin kokoonnuimme yhteiseen ompeluiltaan. Sivuille hahmottui pingviini, pupunen, pieni kalaparvi, suursyömäri, kesäpörriäinen ja aurinko armas kippuravarvas.


Kirjasta tulikin muhkea. Jopa niin muhkea, että selkäsauman ompelu suoritettiin käsin, vaikka alunperin suunnitelmissa oli hieman toisenlainen tekniikka.

Värien innoittama askartelin vielä kortin samaan settiin sopivaksi.

Olemme saaneet kuulla, että tyttönen on jo kova lukemaan ja, että ensimmäisen sivun pingviini on muodostunut suosiksi. Lukemisen välillä saattaa kuitenkin uni tulla jo ennenkuin viimeiselle sivulle ehditään, mutta sehän tietää vaan useampia kiinnostavia lukuhetkiä.

 Pikaisiin näkemisiin taas pikkuinen!

5 kommenttia:

 1. Minäkin pääsin lueskelemaan tekemäänne kirjaa ja se oli kyllä aivan mahtava:)!

  -Sanski-

  VastaaPoista
 2. Oli mahottoman hieno, näin eilen livenä. Mun suosikki oli Suursyömäri. Ja Blondikin on aikas söpö!

  - Marika

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että kirja on saanut hieman vanhemmatkin lukijat koukkuun!

  VastaaPoista
 4. siis tää on niin hieno, ettei mitään rajaa. kiitos tytöt!

  VastaaPoista