perjantai 2. lokakuuta 2009

Kesken kaiken

Muuttaminen on sitten rankkaa! Eikä vähiten siksi, että muuton yhteydessä on aina kohdattava karu totuus kertyneen tavaran määrästä. Miten sitä kertyykin? Mistä sitä tulee? Miksi siitä ei osaa hankkiutua eroon?

Eilen kävin läpi lanka- ja keskeneräisten neuleiden varastoni. Huh huh kuulkaas. Voisiko joku tehdä nämä loppuun? Tarjolla olisi ainakin pipoa, kämmekästä, pari villapaitaa ja huivintekelettä. Virkatut kukat voisi myös kiinnittää johonkin, kun vaan muistaisi että mihin.


En ole vielä purkanut ihan kaikkia laatikoita, ja aavistan, että jostain löytyy näitä keskeneräisyyksiä vielä lisää. Oi, oi, oi.

5 kommenttia:

 1. I hear you! Mietin aivan juurikin, et mun tarttis nyt järjestellä langat ja keskeneräisyydet, sitten klikkaan tänne ja tadaa!

  Hyvä tietää, et muillakin on samoja ongelmia.

  Sun ongelmat näyttää kuitenkin kamalan kivoilta eli ei syytä huoleen. Jos millään et keksi noille kukkasille käyttöä, niin mulla olis kolme (!) joululahjaa valmiina, jotka kaipais viimeistelyynsä juurikin jotain tuollaista. Vink vink.

  VastaaPoista
 2. Niin siis se vielä, et tuo kuva on aivan ihananihana, Hande hei. Mun pitäis nyt heti päästä omien keskeneräisyyskätkäjen kimppuun - niin inspiroiva tää on!

  VastaaPoista
 3. Kiitti rohkaisusta! Saatat pian olla onnellinen virkattujen kukkien omistaja :)

  VastaaPoista
 4. Löytyikö kaivannoissa se mulle luvattu lanka? ;) Teddyä ei tehdä enää valkoisena ilmeisesti, ja mistäänhän sitä ei tietty sitten saa.
  Sasi osti mulle tänään korin - hermostui lankakeriin lattialla!

  VastaaPoista
 5. Maiku, löytyipä hyvinkin, toimitetaan perille ensi tilassa!

  VastaaPoista