sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Synttäripäivä


En halunnut kummemmin juhlistella tänään, mutta muutaman lahjan sain kuitenkin. Nämä sukkaset olin toivonut joskus aiemmin ja nehän valmistuivat juhlapäivän kunniaksi. Sukkien teko aiheutti kyllä tekijälleen (äidille) hieman päänvaivaa, sillä ohje lehdessä oli väärä (Suuri Käsityölehti 8/09). Ohjeen korjattu versiokaan Taito Pirkanmaan nettisivuilla ei tuonut toivottua tulosta. Apua tikkuamiseen kuitenkin saatiin ja Juolukka-polvisukat valmistuivat! Malli on Pohjanmaalta Lapväärtiläistä alkuperää. Komeat!

Toinen paketti liittyi puolestaan herkkupuoleen. Sain aiemmin hankittuun 10,5 litran kattilaan väliosan. Aamuinen riisipuuro keittyi mainiosti ilman vieressä seisomista ja jatkuvaa hämmentämistä. Tai siis sängyssähän mä muutenkin odottelin sitä aamupalaa...

Niin ja kuvassa komeilee viime pääsiäisenä aloitettu räsymatto valmiina! Kudoin itse pohjaa ja ensimmäisen raidan, että oli malli, mistä poikaystävän mummin oli hyvä sitten jatkaa. Kesälomalla, kun käytiin pohjoisessa, niin siellä se odotteli rullalla.

Siis kyllä mä itsekin joskus jotain teen ja ihan valmiiksikin asti!

4 kommenttia:

 1. herkulliset värit tässä. ihanat popot ja sukkaset :)

  VastaaPoista
 2. Hihii, ihanat! Kyllä noissa kelpaa vanheta :) Onnea!!

  VastaaPoista
 3. kiitos molemmille! näin on:)

  VastaaPoista
 4. onnea vaan sankarittarelle! mahottoman hienot on sukat ja matto.

  VastaaPoista