lauantai 3. lokakuuta 2009

Raita-Baktus

Kai sitä Baktusta täytyi kokeilla kun kerran kaikki muutkin. Omani tein raidallisena: mustaa Seitsemää veljestä ja vaalean harmaata Rowanin villa-soija-sekoitelankaa (joista molemmista kiitos Handepanden muuttotyhjennysoperaatiolle).

Mutta jotain varsin kummallista tätä yksikertaisuuden ylistystä tikutessa tapahtui. Nimittäin kun tuota soijalankaa oli käytettävissä kaksi kerää, niin ajattelin että tämähän on helppoa, silmukoiden lisääminen vaihtuu vähentämiseksi siinä vaiheessa kun ensimmäinen kerä on lopussa. Näin teinkin, mutta lopun häämöttäessä huomasin, että toista kerää harmaata lankaa oli jäljellä ainakin puolet! Mitä ihmettä; voiko kerissä olla noin eri määrä lankaa?

No, en jää ihmettelemään tätä mysteeriä sen enempää, ulkona on nimittäin KYLMÄ, ja huivi tuli joka tapauksessa tarpeeseen!

3 kommenttia:

 1. Olikos se varmasti täysi kerä, etten olisi vetänyt lankaa sieltä kerän sisäpuolelta?... Damn. Sori vaan. Mutta erinomaisen hieno huivi tuli! (soijasekoitelanka on siis Rowanin Tapestrya).

  VastaaPoista
 2. se kyllä selittäis aika paljon... mutta kyllä molammat näytti ihan koskemattomilta, kääreetki päällä! toisaalta tuota toista jäi oikeasti puoli kerää. mysteerio.

  VastaaPoista
 3. Mulla taas on käynyt Baktuksissa niin, et lanka loppuu kesken, vaikka alkaiskin puolivälissä kaventaa. Se on ikävämpi juttu niin päin.

  Kivat raidat!

  Ja kun asuintoveri tämän näki, alkoi taas se sama valitusvirsi: missä on mun harmaa Baktus? Huoh, täytyy ryhtyä kaivelemaan lankakasoja.

  VastaaPoista