sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Lomalla

Kun maisemat on tällaisia...


... ja myös tämmöisiä...


... hiekka valkoista ja meri turkoosi...... ruoat herkullisia (toisinaan myös eksoottisia)...


... viini hyvää...


... niin ei kai lopputuloksena voi olla kuin mahtava loma. Terveisiä Kapkaupungista!


Ps. Erityisesti Jytikselle kuva vielä hotellin aamiaisen hillovalikoimasta:


Suosikiksi kohosi inkivääri-sitrushillo ja viikunahillo. Totuuden nimissä täytyy tunnustaa, että esim. chili-aloe vera -hilloa en edes uskaltanut maistaa.

6 kommenttia:

 1. Woooooohou! Olen sanaton. Ja niiin kateellinen.

  VastaaPoista
 2. Cape <3. -07 tuli kierrettyä capea ja rannikkoa aina port elizabethiin 800 km päähän. Toivottavasti ehit huiputtaa pöytävuoren, näkymä oli huikea! :)

  VastaaPoista
 3. toki pöytävuorella käytiin! vaikka meinasin kyllä paeta paikalta siinä vaiheessa kun näin sen tuulessa heiluvan pikku kopin joka turisteja vuorelle kiikutti... onneksi rohkaistuin, näkymät oli huikeat!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys! Olen itse lähdössä Kapkaupunkiin parin viikon päästä ja ajattelin kysäistä, josko sinulla olisi hyviä ravintolasuosituksia? :)

  VastaaPoista
 5. no terve vaan, karjalanpiirakka! kapissa on kyllä mahtavia ravintoloita joka puolella, hyvän matkakohteen oot valinnut.

  muutama ravintola jäi erityisesti mieleen: ensinnäkin beluga, joka oli vähän hienompi, mutta silti erittäin rento paikka (myös erittäin suosittu, pöytä kannattaa varata etukäteen). tarjolla sushia ja kaikenlaista muutakin herkkua - seuralainen söi täällä elämänsä parasta jälkiruokaa. tunnelmallinen paikka oli turkkilainen anatoli, jossa tarjolla oli mitä vaikuttavin alkupalatarjotin (montakymmentä mezeä joista sai mieleiset valita). hyvää etiopialaista ruokaa sai addis in capesta, ja myös paikan sisustus oli huippu.

  yleisesti kyllä kivojen ravintoloiden ja hyvän ruoan löytäminen kapkaupungista on ongelmista pienin. joka paikasta saa tuoretta ja hyvää ruokaa edukkaaseen hintaan ja ystävällisellä palvelulla. viinistä tietysti puhumattakaan :)

  VastaaPoista
 6. Jee, kuulostaa hyvältä! :) Olen kyllä kuullutkin, että hyvää ruokaa on siellä vaikea välttää, mutta tämä vielä vahvisti tuota mielikuvaa. Kiitoksia!

  VastaaPoista