keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Ristiäiskaakkua

Sain kunnian leipoa täytekakun kummityttöni ristiäisiin. Kakku on gluteeniton ja vegaaninen: välissä tuoreita mansikoita ja mansikkamoussea, päällä marsipaania. Kakun koristelun teema ja väritys valikoituivat vanhempien toiveiden mukaan.

Amalia Ilona onkin varsin suloinen tapaus, tuskin maltan odottaa että päästään tutustumaan paremmin! Eiköhän viimeistään siinä vaiheessa, kun päivärytmiin kuuluu muutakin kuin syömistä ja nukkumista...

3 kommenttia:

  1. Niin on! Soma ku mikä! Ja uskon, että makukin oli kohdallaan.

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos! tällä kertaa marsipaani suostui yhteistyöhön ihan kiltisti, joten katastrofeilta vältyttiin (toisin kuin yleensä), ja koristeet päätyivät kakun päälle halutussa muodossa!

    VastaaPoista