![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsCMZNMdOhLwkn8JMyOJHgAmB5SE3jQLvKsjRQ7zK4DLuH0e_ivwYl0vMCbw8NmZ9vauk1v5fTsjzIhMN6KxhAxPSCt_R10hueCln3Ky_x0TR1NmTJsKTSJQ8AgS6Aa65_teD-sA5w3wsz/s400/herkkusienetkreikkalaisittain.jpg)
Kuumalla säällä mun tekee mieli syödä etikkaisia juttuja. En tiedä mistä se johtuu mutta tällainen himo nyt tällä kertaa. Ja sitä tyydyttämään löytyi mainio resepti äidin Kasvis -keittokirjasta. Tykkäsin tosi paljon ja sienet voisi liemineen lorauttaa hyvin myös salaattiin, saisi oivan kastikkeen samalla.
Herkkusienet kreikkalaisittain
1 l herkkusieniä
2 dl vettä
3-5 laakerinlehteä
1 murskattu valkosipulinkynsi
suolaa
1 dl valkoviinietikkaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
timjamia tai rosmariinia
Ruskista viipaloituja sieniä pienessä määrässä öljyä, viitisen minuuttia. Lisää muuta ainekset pannulle ja kypsytä 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoa kylmänä tai kuumana.
Ei kommentteja: