lauantai 11. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 11


Käväisimme ihmettelemässä joulukoristuksia ja askartelujuttuja sekä leipomiseen liittyviä tarvikkeita "leipomiskadulla".Tarvikkeita olikin monenlaisiin leipomuksiin sekä pikkumakeisiin ja esimerkiksi myös tryffelinkuoria.


Pupu oli noussut höristelemään korviaan. Mutta minkälaisia keksejä näillä muotoillaan, kun reunat ovat noin korkeat?


Kaikenlaisia lahjapapaereita ja  nauhoja löytyi myös. Tosin paketointiin täällä kiinnitetään huomiota ihan ympärivuotisesti.


6 kommenttia:

 1. Olisin ehkä seonnut tuolla lahjapaperihyllyllä. Ja leipomiskatu, jee!

  VastaaPoista
 2. Oho, aikamoinen tarjonta!
  Eiks noilla ameriikan ökyrikkailla oo taloissaan niitä "gift wrapping roomeja", nyt voisit Pau perustaa oman sellaisen!

  VastaaPoista
 3. Huikeen hienoa tollaset kadut! Mä mietin, että onko noitten korkeareunaisten muottien idea sitten esim. siinä, että saat jostain leivästä tai paksummasta kaakusta otettua muotilla hienon palan? Tuntu, että Japanissa oli ainakin muotteja paljon tuohon tarkoitukseen ("Tee leivät houkuttelevan näköisiksi, jotta lapset syö ne.").

  VastaaPoista
 4. Sanski, kuulosta oivalta selitykseltä! Heh, minä mietin myös, että laitetaanko riisi lautaselle pupun malliseksi. Eki, joo voin hyvinkin perustaa oman, nyt kun on se liimapyssykin. Oon nähny, että sitä tarvitaan paketoinnissa! Joo Hertta ja Yaelian täällä on monia sekoamisia aiheuttavia ihanuuksia, kun niihin vain löytää perille!

  VastaaPoista