torstai 23. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 23Meillä oli työporukan kesken joulupallopaja. Pajassa askarreltiin vanhoista huiveista, kravateista ja kangastilkuista hauskoja palloja.


Silkkinauhojen ja kankaiden sommittelu oli hauskaa ja koukuttavaa puuhaa.  Itse päädyin käyttämään kirppikseltä löytynyttä maatuskaa, ylijäämäpalan Marimekko-kuosia ja äidin vanhaa hippihuivia.


Ja nyt täytyy kyllä esitellä myös J-miehen aikaansaannos - tuo sini-vihreä kaunokainen kuvassa etualalla! Äidin hippihuivista tehty pallo sen takana. Huivi oli minullakin yläasteella ahkerassa käytössä ja se oli jo niin hapertunut että kankaan pingotuksen kanssa piti olla varovainen. Mutta hauska että tuo kahta sukupolvea palvellut huivi pääsi vielä kerran kierrokseen. 

Oikein hyvää joulua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Mahtis työporukka teillä! Nää on hienoimpia joulupalloja mitä oon ikuna nähnyt, wow!

  Ja hauskaa, että perintöhuivista on ollut iloa niin monelle ja monessa tarkoituksessa.

  VastaaPoista
 2. ompa kauniita palloja! ja ne tehdään miten? nimim. ei niin haka tällaisissa :)

  Oikein hauskaa Joulua koko porukalle tässä samalla!

  VastaaPoista
 3. Eki, ohjeita tiskiin, kiitos! On tosi hienoja palluroita nääs.

  VastaaPoista
 4. Ooh, todella hienoja! Sitten kun mulla on joskus ihkaoma kuusi, niin haluan kanssa tehdä koristeet itse! :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Kiva että tykkäätte palloista! Ja niitä on kyllä niin kiva tehdä että lupaan postailla teko-ohjeet jahka jouluhälinöistä on selvitty. Joulua kaikille!

  VastaaPoista
 6. Eki: pallojen esittely nyt ja teko-ohjeet ensi vuoden kalenteriin. Kätevää, eikö :)

  VastaaPoista
 7. Tykätään! Oon jo miettinyt minkälaisia kuoseja kangasarkusta löytyy jahka pääsee kotosalle penkomaan. Tuota narunauhapuolta voisi tutkailla hieman täälläkin!

  VastaaPoista
 8. Kiva että tykkäätte edelleen!

  Hertta, sää sen sanoit, pitääkin pantata ohjetta aina ensi jouluun niin on jo yksi luukku kuitattu, hehhee..!

  Ja Pau, pidähän silmät auki siellä Soulin askartelu-ihanuuksia notkuvilla kaduilla, sieltä löytyy taatusti jännemmät nauhat kuin Suomesta. Etenkin kuviollisia ja monivärisiä en tahtonut löytää täältä.

  VastaaPoista