perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulukalenterin luukku 24

Meillä on joulukuusi! Ja joulukukkia ja jouluvaloja! Kynttilöitä ja herkkuja!


Okei, myönnetään, taidan olla aika innoissani ensimmäisestä joulusta Helsingissä. Vähän tietysti jännittää tuleeko se joulu oikeasti myös pääkaupunkiseudulle (kun tähänastista kokemusta on ainoastaan Pohjanmaasta), mutta toistaiseksi näyttää lupaavalta.


Naapurin mummo muisteli, miten näin paljon lunta on ollut viimeksi hänen lapsuudessaan. Silloin vain oli kulkeminen hankalaa, kun auraaminen hevospelillä oli hitaanpuoleista ja tiet aika tukossa. Tukossa saavat olla minun puolestani nytkin, aion nimittäin linnottautua tuleviksi päiviksi sohvalle glögin, elokuvien, kirjojen ja torkkupeiton kera.


Toivottelen siis oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille! Herkun ja koukun puolesta kiitän myös suuresti teitä ihania joulukalenteria seuranneita. Joulun jälkeen tavataan uusien herkkujen ja näpertelyjen merkeissä!

5 kommenttia:

 1. Minäkin kiitän tästä ihanasta joulukalenterista! Ensi vuonna sitten mäkin väsään taas luukkuja, toivottavasti.

  Pakko siihen on luottaa, että joulua vietetään Helsingissäkin. Hyvältä näyttää tähän mennessä.

  Me tullaan sit koko konkkaronkka teille tapanina, jos se vaan passaa.

  Kiitti kaikille mahtaville blogin lukijoille myös! Ensi vuonna samat, mutta tietty myös uudet kujeet!

  VastaaPoista
 2. Aito joulukuusi on kyllä ihana. Mekin käytiin nostalgisella kuusenhakuretkellä metsässä, varmaan viimeksi lapsena on tullut sellaista tehtyä. Ja vaikka kuusi ulottuu kattoon asti niin meidän pikku-Nissanin sisätiloissa se kotiin roudattiin, heh!

  VastaaPoista
 3. hertta, tapanintanssit meillä siis!

  eki, tämä kuusi ostettiin kyliltä, vaikka oishan tuo keskuspuistokin ollut ihan takapihalla :) teidän itse askarrellut pallurat näyttää kyllä varmasti kuusessa hienolta!

  VastaaPoista
 4. P.S. Mitä tuolla kynttilän alla on?

  VastaaPoista
 5. Siellä näyttää olleen oikein tunnelmalliset joulupuitteet! Ja kiitos, nuo viheriäiset pallukat toivat joulumielen tännekin ja maistuivat niin makoisilta!

  VastaaPoista