perjantai 18. helmikuuta 2011

Hiihtäjän Hugo

Hiihtoloman kynnyksellä tekaisin kaulurin, jonka on tarkoitus pitää lämpimänä laskettelurinteessä. Tai oli tarkoitus, kunnes iskivät nämä pakkaset, joita vastaan ei taida mikään tämän maailman neulos purra... no, vielä on toiveita kelien muuttumisesta kelvollisemmiksi ennen varsinaista lomille lähtöä!


Kaluri on tehty Ullan 03/08 Hugo-kaulurin ohjeela. Varsin pätevä ohje - oma moka oli se, että rupesin tekemään kauluria tummansinisestä jämälangasta, joka ei tietenkään riittänyt. Jouduin tekemään loppuosan harmaalla, eikä se nyt kauhean glamorööri yhdistelmä ole. Mutta menköön, käytännöllisyys voittakoon tyyliseikat tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. Vanha kunnon kauluri! Hyvähyvä! Pitääpä kysyä, kelpaisko tuolle asuintoverillekin.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kätevän näköinen, miksiköhän ei ole tullut kauluria käytettyä sitten lapsuuden. Musta se on kiva kun on kahdesta erivärisestä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, kaulurit on jotenkin päässeet unohtumaan! Meikkiksen asuintoveri oli sitä mieltä, että tämä on urheillessa kaulaliinaa kätevämpi, ei liehu missä sattuu. Ehkäpä Hertta pääset kutomaan samanmoista! Ja Handepande, hyvä, jos värinvaihdos ei pistä pahasti silmään...

  VastaaPoista
 4. Novitalla oli muutama vuosi sitten lehdessä kaulurin ohje. Muutamia on tullut tehtyä. Aivan huippu keksintö toi kauluri:)

  VastaaPoista
 5. Katja, kyllä, huippukeksintö kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  VastaaPoista