lauantai 12. helmikuuta 2011

Korvani nääs lerputtaa

Pakkasten jatkuessa meni hermo paleleviin korviin. Korvat siis peittoon, hinnalla millä hyvänsä. Siispä Mitered Hat / Desiree Pelletier.

IMG_3316

Mainio ohje, ja kivoja pipoja sillä on tehty. Omaan päähäni tämä ei vaan jotenkin sovi. Näytän vähän dorkalta se päässä. Mutta ainahan ei voi tunnetusti voittaa.

En siis ole ihan varma, että tulisiko tätä muuten pidettyä, mutta kun neuloin siihen vuoren, ja se on ihanan lämmin! Että ehkäpä. Jos siis näette jonkun dorkan luppakorvapipo päässä kadulla pyörimässä, niin se olen sitten minä.

IMG_3322

Ravelryn projektisivu.

10 kommenttia:

 1. Voi Handepande, minkä teit! Ihanan pipon lisäksi sait oivalla otsikkovalinnallasi hellyyttävän luppakorvalaulun soimaan päässä.

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Oon rallatellut ko. veisua nyt jo ties monettako tuntia! No ei siinä, laulu on hyvä.

  Niin myös pipo. Yhtään ei näytä dorkalta, vaan kivalta ja lämpimältä.

  VastaaPoista
 3. Hähää! :) Luppakorvalaulu jää kyllä kieltämättä renkuttamaan päässä. Toivottavasti selviätte Hannele ja Pekka! Ja kiitos kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Oho! Siis Pekkahan olenkin minä. Meni vähän väärillä tunnuksilla. Hih!

  VastaaPoista
 5. Hih :) Mystisen Pekan arvoitus ratkesi.

  VastaaPoista
 6. Voih, kaikkien pitäis hommata jokin omituisista omituisin lerppu päähänsä juuri nyt. Pääsisimme maailman uutisiin omituisten päähineiden maana, ja kaikki Nokian irtisanomat kutoisivat innokkaille turistilaumoille lerppuja ja tötteröitä.

  Mene sinä lerppusi kanssa edellä. Voit sitten kertoa, että pelastit Suomen tuholta.

  P.S. Ja sitä paitsi tuo päähine näyttää vain sympaattiselta. :)

  VastaaPoista
 7. mahtavat visiot solveigilla!

  ja hienohan tää luppakorva on. mutta jäätyykö ny ohta?

  VastaaPoista
 8. Voih miten söpö! Oon äärimmäinen hattu- ja erityisesti pipovastustaja (nimim. äiti pakotti käyttämään rumaa pipoo ja pojat kiusasi ;) mutta tuon laittaisin päähäni anytime! Tekisitkö tilauksesta (ja toki maksusta) mämmikouralle samanlaisen? Jos oikein anelisin niin ehkä jopa *sigh* villasukat...? (en vaan osaa........)

  VastaaPoista
 9. Solveig, tosiaan hyvät visiot! Lerputan ylpeästi edelläkävijänä.

  Ellu, ohta jäätyy aina ja kaikissa pipoissa...

  statisti, kiitos kommentista! Tällä hetkellä on elämässä sen verran kiirettä, että en pysty lupaamaan tilaustöitä. Villasukkia saa muuten halvalla "mummomyyjäisistä" tai kirppiksiltä (siis uutenakin),sinne vaan bongailemaan!

  VastaaPoista
 10. Olis semmonen kysymys, et miten sen vuoren saa tuohon tehtyä. Voisin kokeilla mallia, mut tosiaan vuori olis pipossa tässä tuulisessa kaupungissa ihan mukava olla. :]

  KIITOS!

  VastaaPoista