sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Se ihana kahvila

Wuhuuu, uskaltauduttiin Ellun kanssa ruokabloggaajien tapaamiseen ja olipas mukavaa, mahtavia tyyppejä ja herkkuruokaa. Sekä juomaa. Tarjonnasta lisää myöhemmin kun saan kuvat ojennukseen mutta tapaamisesta toipumisessa auttoi aurinkoinen pakkaspäivä joka sai askelet suuntaamaan kohti Seurasaarta. Ja halusin oikeastaan vaan muistuttaa että Tamminiementien kahvila on auki myös talvisin, ainakin viikonloppuisin. Ja se on ihana.
7 kommenttia:

 1. Oi nyt mulle tuli ikävä tuohon kahvilaan! Siellä aina käytiin äidin kanssa juomassa kahvit,ja etenkin kesällä tuo on aivan satumainen paikka!

  VastaaPoista
 2. Pääseekö sinne vaunujen kanssa vai onko ahdasta ja paljon portaita?

  VastaaPoista
 3. Yaelian, awww :)
  Ja Hertta, apua rattaiden kanssa tarvii että pääsee sisään, sisäänkäynnin yhteydessä on portaat mutta sisällä kahvilassa on tilaa liikkua rattaiden kanssa.

  Se pakko vielä mainita että kahvi ja tee on paikassa kallista (4e) mutta niitä saa hörppiä niin paljon kuin jaksaa, muuten hinnat ovat musta ihan siedettävät, esim pään kokoinen korvapuusti oli 4e.

  VastaaPoista
 4. OK, kiitti infosta! Niin sitä vaan suunnittelee reittejään nykyään vähän eri perspektiivistä. Tai siis ei mulle ennen tullut mieleenkään ajatella, onko paikassa portaita tms.

  Pään kokoinen korvapuusti kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Paitsi jos se on nuppineulanpään. O_O

  ANteeks :-D Hei oli kiva nähdä, vaikkei juuri ehditty pamlata!

  VastaaPoista
 6. Paitsi jos se on nuppineulanpään. O_O

  ANteeks :-D Hei oli kiva nähdä, vaikkei juuri ehditty pamlata!

  VastaaPoista
 7. Ylimuuli, sanoisin että vauvan pään kokoinen :) Ja niinpä olikin kiva nähdä ja kiitos vielä mantelinpaahtovinkeistä joita sain sillon kerran kaupan hyllyjen välissä, hyviä tuli!

  VastaaPoista