keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukku 21

Joulupalloinnostukseni kävi erityisen kuumana tuossa puolitoista kuukautta sitten. Olin aivan haltioissani noista Suomessa vierailleista miehistä, enkä taatusti ollut ainoa. Kun kipitin kirjakauppaan kysymään kirjaa, syöksyi myyjä tiskin takaa, otti minua käsipuolesta ja marsitti kaupan takaosaan. Siellä sitten päivittelimme, miksei kirja ollut paraatipaikalla oven vieressä (pomot olivat sanoneet, että ensin hoidetaan isänpäivä pois ja vasta sitten pääsevät joulukirjat pramille). Myyjä myös tunnusti lukeneensa kirjan jo - työajalla totta kai.

Marraskuu vaihtui joulukuuksi, ja puikoilla oli kaikkea muuta kuin joulupalloja. Vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni. Tässä joulupallo nro 1, nimeltään Lumihiutale. (Tuo toinen tuolla takana on vaan sellainen miniraitakokeilupallo.)Ne loput 54 mallia teen sitten ensi jouluksi.

Hih: Prosessineulojan tontilla arveltiin, ettei varmasti voi neuloa vain yhtä. No tässä on todiste että voi! (Jos tuota raitaista kokeilua ja sen kuvassa näkymätöntä vaaleanpuna-vihreää kaveria ei lasketa.)

4 kommenttia:

 1. Tässä kohtaa mä niin suren sitä, että olen armoton poropeukalo käsitöissä. Mutta jos alkaisin heti nyt joulun jälkeen harjoittelemaan niin ehkä sitten olisi ensi jouluksi pallot kasassa? :)

  VastaaPoista
 2. hei mutta sehän on hieno! ja raitapallo kans!

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Samaa kirjaa hypistelin minäkin kirjakaupassa, mutta päätin jäädä kyttäämään alennusmyyntejä..

  VastaaPoista
 4. Tusla: no ehkäpä hyvinkin! Haaste ensi vuodelle - vino pino joulupalloja! Ja tietty saa neuloa koko vuoden :)

  ellu: kiitos! Olishan noita voinut vähän enemmänkin olla. Yhden kampaamon ikkunaan oli kirjailtu palloilla Hyvää joulua. En kestä!

  Eki: no niinpä niin, alet on hyviä juu. Mutta se kirja kaikessa mielettömyydessään kyllä mainio. Suosittelen!

  VastaaPoista