tiistai 6. joulukuuta 2011

Sinivalkoista

Kauan kauan sitten lupasin ystävälle ommella samantyyppisen puikkopussin kuin itselläni. Ompeluinnostuksen iskiessä tämä lupaus poksahti taas mieleen. Siispä ei muuta kuin sanasta miestä, sarvesta härkää ja parempi myöhään kuin milloinkaan.

IMG_5453

IMG_5447

Sinivalkoisuus on sattumaa, mutta sopii toki päivän teemaan! Sisävuoraus on hieman vähemmän itsenäisyyshenkinen.

IMG_5439

Samalla ompelukoneen esiinotolla tekaisin vielä pienen projektipussukan ylijäämäkankaasta. Olen haaveillut pikkupussukasta keskeneräisten pikkuneuleiden kuljetteluun ja säilöntään. Tämä pussi menee kuitenkin ellulle, täytyy tehdä itselle vielä samanlainen.

IMG_5467

IMG_5474

Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa!

8 kommenttia:

 1. oi miten kaunis. osaisinpa itsekin - olen ratkaissut puikkopussitarpeeni tähän asti etsyn avulla.

  VastaaPoista
 2. Voi miten mahtava! Tarttee tämmösen! Aina ne on hukassa ja hakusalla, vaikka muka ovat omassa lootassaan. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis ja vielä kaiken lisäksi todella kätevä. Linkit lähti joulupukille ja nyt toivon, että olen ollut tarpeeksi kilttinä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ystävä varmaan on todella iloinen! Hienot on pussukat!

  VastaaPoista
 5. Liina, mä olen ratkaissut lähes kaikki neulepussitarpeeni muovipussien avulla... Että jos niistä pääsis joskus eroon. Etsy kuulostaa kyllä kovin hyvältä vaihtoehdolta.

  Kotiharmi, joulupukille kirjettä kanssa vaan! Toivottavasti tontut pistetään töihin suolaajahunajaa!

  Ja kiitos parla, toivotaan että käyttöä löytyy.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, ystävä oli oikein iloinen ja ajoi ehkä jopa hieman ylinopeutta kotiin päästäkseen heti asettelemaan muovipussin pohjalla sekaisin lojuneita puikkoja tuohon ihanuuteen! :)

  Kiitos kamalasti, Hanna!

  -Sanski-

  VastaaPoista
 7. kiitos myös pussukasta, se on erityisen hieno! nyt voi kyllä syyttää vaan ihteään jos ei neulomukset pysy järjestyksessä, ku isommille töille on käytössä tämä ompelutaidon näytes!

  VastaaPoista
 8. Aivan upeita pussukoita, jospa itsekin saisin joskus aikaiseksi ja tuo käsitöiden kuljetuspussukkakin on hyvä idea, näin ei lähde puikot pois paikoiltaan! Hieno blogi kaiken kaikkiaan!!! Kiitos Pau, kun kerroit tästä!!! :)
  t. Olivia

  VastaaPoista