sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukku 11


Tämän yhdennentoista luukun aikoihin paketit alkavat pikkuhiljaa saada kääreitä täällä huushollissa. Ja tänä vuonna ajattelin paketoida osan lahjoista kankaisiin pussukoihin ja ensi vuonna ehkä kaikki.


Tämä tyynyliinaidea lähti siitä, että minulla oli yksi erityisen hankalan muotoinen paketoitava, joka sujahti niin näppärästi vanhaan valkeaan puuvillapitsityynyliinaan. Samaan tapaan paketoin muutaman muunkin, kun tyynyliinoja kerran löytyi kirpparilta useampi kappale.


Virkkasin kahdesta erivärisestä villalangasta nyörit ja jätin pienet hapsut niihin.


Pienenmpiä pussukoita saa ommeltua kätevästi jämätilkuista. Voihan tosin ostaa vartavasten jouluista kangasta, jos haluaa oikeampaa tunnelmaa enemmin kuin tällaisia pastellisävyjä.
Pussukoissahan voi säilyttää sitten vaikkas mitä tarve-esineitä tai laittaa vastaavasti kiertoonkin, jos on oikein joulupukkinen kuosi.

Ei muuta kuin ompelemaan lisää ja paketoimaan!

4 kommenttia:

 1. maOlipas mukava vinkki ja sopivaan aikaan, täytyy panna kiertoon!!Ennen oli tyynyt pienempiä, niin pieniä tyynyliinoja on kertynyt matkan varrella...

  VastaaPoista
 2. Onpa nättejä, mahtaa tulla saajat onnellisiksi!

  VastaaPoista
 3. Joo, hienoja ovat ja tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 4. jossain näin justiin kans ku oli paketit kääritty keittiöpyyhkeisiin. tässähän täytyy kirpparilla ruveta kangaskasoja kahtomaan ihan uuesta näkökulmasta!

  VastaaPoista