lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukku 17

Tämän vuoden joulukortti-idea on pöllitty hannalta. Halusin korttimallin, johon voisin käyttää kangastilkkujani, ja siitä tuli mieleen hannan aikoinaan askartelema hieno kukkakortti.


Koska joulukortteja täytyy tehdä aina vähän niin kuin sarjatuotantona, jouduin toki oikomaan mutkia aika lailla, eikä näistä nyt tullut ollenkaan niin viimeisteltyjä kuin hannan alkuperäishääkortista.  Eikä itse asiassa edes kovin jouluisia. Mutta onneksi sain lohdutusta, että kyllä ne tajuaa joulukorteiksi, kun kirjoittaa siihen viereen että hyvää joulua. Toivotaan parasta! 


Mutta näin toimin: leikkasin erilaisista kankaista muutaman sentin levyisiä ja ehkä 50 sentin pituisia suikaleita. Suikaleen toiseen reunaan pujottelin noin 20 sentin pätkän ohutta rautalankaa, jonka avulla käärin suikaleen kukan muotoon. Ohuesta pahvista leikkasin pyörylän, jonka päällystin niin ikään kankaalla. Sitten vaan kovaa läträystä liimalla: kukka ja pahvipyörylä kiinni korttialustaan ja ison kirjapinon alle prässiin.


Joulutoivotukset leimailin leimasimilla, mitä en ollut kokeillutkaan koskaan aikaisemmin. Ihan mukavaa puuhaa aina silloin, kun ei jäänyt mitään kirjaimia pois välistä. Sorry vaan kaikki ystävät, joille toivotetaan iloisa jolua.

1 kommentti:

  1. Hienoja! Ja kiitos, kaikki kirjaimet löytyi! Siis toi leimasinjuttu on nerokas, säästyy käsialaongelmilta. Kunhan tosiaan muistaa ne kaikki kirjaimet.

    VastaaPoista